تجربه ترید من تو این چند روز با آلپاری

سلام رفقا من با بروکر الپاری حساب ecn.pro 3 کار می کنم با سه تا مودم سیمکارتی و ایرانسل تست گرفتم … بهترینشون مودم مبین نته سرور های اسیا 13 و 15 وصل میشه ولی فقط صبح ها عصر ها هر چند دقیقه سرور قطع میشه مدام باید رفرش کنی … استراتژی من جوری هست که باید الارم بزارم ولی متاسفانه قیمت از روی الرت میپره و خبر نمی کنه …. وقتی تایم فریم ها رو می خوای جابجا کنی کندل ها لود نمیشن و دسترسی به دیتا های که منتشر میشن از فاندامنتال نداریم فقط میدونیم چه ساعتی اخبار میاد… بعضی موقع ها انقدر rescan کردم سرور های متا تریدر و دیگه ذهنم برا ادامه ترید خسته میشه و سر به سر میبندم یا با سود کم…. متاسفانه به ظاهر وصله ولی قیمت ها اپدیت نمیشه … قبل از باز کردن پوزیشن حتما استاپ بزارین رفقا

4 لایک کرده

دادا نمیتونی این پوشه متاتریدر الپاری کپی کنی بذاری منم یه حساب دارم اما متاتریدرو ندارم ماهم وصل بشیم

2 لایک کرده

منم الپاری دارم 90 درصد مواقع قطع وصلم که میشه نمیتونی ترید کنی چون کندلا لود نمیشه

1 لایک کرده

ایرادی نداره من برای بکتست میخوامش و در حد چند دقیقه وصل بشه کفایت میکنه حالا اگه اکانت روبیکا بتونی بدی اونجا اون پوشه که برات نصب شده بفرستی دمت گرمه چون ما نمیتونیم متاتریدرشو نصب کنیم

1 لایک کرده

ممنون بابت به اشتراک گذاری تجاربتون - با این حساب چندان شرایط مناسبی برای ترید نداره

1 لایک کرده

با توجه به بازخورد کاربران، متاتریدر 4 (MT4) اتصال پایدارتر و سریع‌تری دارد.برای بهبود کیفیت اتصال، موارد زیر را بررسی کنید ::backhand_index_pointing_down::
::small_blue_diamond:: متاتریدر را به‌روز کنیدحتماً آخرین نسخه MT4 را نصب داشته باشید.اگر قبلاً نصب کرده‌اید، یک‌بار آپدیت و ری‌استارت انجام دهید.
::small_blue_diamond:: گزینه Rescan Servers را اجرا کنیداز داخل متاتریدر، گزینه Rescan Servers را بزنید تا سریع‌ترین سرور شناسایی شود.
::small_blue_diamond:: انتخاب سرور مناسبهنگام انتخاب سرور، پینگ سرورها را بررسی کنید و سروری را انتخاب کنید که پینگ پایین‌تری دارد.
::pushpin:: سرورهای پیشنهادی:Asia 7 | Asia 8 | Asia 13 | Asia 15

::key:: اتصال دستی (در صورت نیاز)
::one:: از منوی File گزینه Open an Account ::two:: بخش Add new broker → جستجوی Alpari و Scan ::three:: انتخاب Existing Account و ورود اطلاعات
::satellite_antenna:: نکات مهم
::small_blue_diamond:: اتصال را هم با VPN و هم بدون VPN تست کنید ::small_blue_diamond:: نیازی به IP ثابت نیست ::small_blue_diamond:: برخی اپراتورها عملکرد بهتری داشته‌اند
::globe_with_meridians:: وب‌سایت آلپاریلینک در دسترس برای ورود به وب‌سایت در شرایط فعلی ::backhand_index_pointing_down::::link:: https://trade.alparitrading.org
::envelope_with_arrow:: پشتیبانی رسمی آلپاری در بله:
ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال رسمی اطلاع‌رسانی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement
::link::سایت آلپاری (بدون فیلتر) https://trade.alparitrading.org

2 لایک کرده