سلام رفقا من با بروکر الپاری حساب ecn.pro 3 کار می کنم با سه تا مودم سیمکارتی و ایرانسل تست گرفتم … بهترینشون مودم مبین نته سرور های اسیا 13 و 15 وصل میشه ولی فقط صبح ها عصر ها هر چند دقیقه سرور قطع میشه مدام باید رفرش کنی … استراتژی من جوری هست که باید الارم بزارم ولی متاسفانه قیمت از روی الرت میپره و خبر نمی کنه …. وقتی تایم فریم ها رو می خوای جابجا کنی کندل ها لود نمیشن و دسترسی به دیتا های که منتشر میشن از فاندامنتال نداریم فقط میدونیم چه ساعتی اخبار میاد… بعضی موقع ها انقدر rescan کردم سرور های متا تریدر و دیگه ذهنم برا ادامه ترید خسته میشه و سر به سر میبندم یا با سود کم…. متاسفانه به ظاهر وصله ولی قیمت ها اپدیت نمیشه … قبل از باز کردن پوزیشن حتما استاپ بزارین رفقا
دادا نمیتونی این پوشه متاتریدر الپاری کپی کنی بذاری منم یه حساب دارم اما متاتریدرو ندارم ماهم وصل بشیم
منم الپاری دارم 90 درصد مواقع قطع وصلم که میشه نمیتونی ترید کنی چون کندلا لود نمیشه
ایرادی نداره من برای بکتست میخوامش و در حد چند دقیقه وصل بشه کفایت میکنه حالا اگه اکانت روبیکا بتونی بدی اونجا اون پوشه که برات نصب شده بفرستی دمت گرمه چون ما نمیتونیم متاتریدرشو نصب کنیم
ممنون بابت به اشتراک گذاری تجاربتون - با این حساب چندان شرایط مناسبی برای ترید نداره
با توجه به بازخورد کاربران، متاتریدر 4 (MT4) اتصال پایدارتر و سریعتری دارد.برای بهبود کیفیت اتصال، موارد زیر را بررسی کنید :
:
:
: متاتریدر را بهروز کنیدحتماً آخرین نسخه MT4 را نصب داشته باشید.اگر قبلاً نصب کردهاید، یکبار آپدیت و ریاستارت انجام دهید.
:
: گزینه Rescan Servers را اجرا کنیداز داخل متاتریدر، گزینه Rescan Servers را بزنید تا سریعترین سرور شناسایی شود.
:
: انتخاب سرور مناسبهنگام انتخاب سرور، پینگ سرورها را بررسی کنید و سروری را انتخاب کنید که پینگ پایینتری دارد.
:
: سرورهای پیشنهادی:Asia 7 | Asia 8 | Asia 13 | Asia 15
:
: اتصال دستی (در صورت نیاز)
:
: از منوی File گزینه Open an Account :
: بخش Add new broker → جستجوی Alpari و Scan :
: انتخاب Existing Account و ورود اطلاعات
:
: نکات مهم
:
: اتصال را هم با VPN و هم بدون VPN تست کنید :