سلام بچه ها شما سبک اسمارت مانی بیشتر پیشنهاد میدید یا پرایس اکشن کلاسیک برای تحلیل و ورود در کریپتو
میری کل سبک های موجود رو میچرخی آخرش میبینی هیچ کدوم چیزی برا ارائه ندارن و اکثرا ضرر ده هستن . بعدش میری با تمام چیز هایی که یاد گرفتی و دیدی کار میکنه استراتژی میسازی برای ورود و خروج و از اون زمان شروع میکنی به سود ده شدن .
پس دوست من از همین الان بهت پیشنهاد میکنم ساده ترین سبک ممکن رو درست یاد بگیر تمرین کن . با چیزاییش که میبینی کار میکنه و خودت راحت تری چند تا ستاپ مشخص و کامل بساز بک تست کن و دنبال درد سر نرو .
کریپتو تکنیکال جواب نمیده کندل به کندل ترید کن البته چون خیلی سخته.
کوتاه میگم.
لایت جای حساسی هست شاید از اونجا برگرده برو چهار ساعته پوزیشن باز کن استاپ پشت کندل و تمام بقیه بستگی به احتمال داره و ترید هم یعنی احتمال ولی یک تریدر باید با احتمال بیشتر و بیشتر تر کار بکنه همین ولی اسکلپ کلا جواب نمیده کریپتو حتی بیت کوین ولی خوراک سبکی هست که بالا گفتم.
عالی عالی عالی. با انی نظر که بعد کار یکه ایشون گفتن پیشنهاد می کنم فقط رو روانشناسی ترید وقت بذارین خیلی موفقتر میشین
همین کندل به کندل ترید کردن خودش میشه اسکلپ !
بخاطر تکانش بالاااای کریپتو من بهتون روش های ورود در زمان لیکوییدیتی هانت پیشنهاد میکنم.
بخاطر تکانش های بالاش پرایس اکشنش اینجوری رفتار میکنه که همیشه سعی در تست کردن دوباره یا چند باره high ها و low ها داره و خب از نظر من مارکت میکر درست حسابی هم نداره اونقد که میخواد هر قیمتی رو چندبار تست کنه.
شنبه و یک شنبه هم تریدش نکنید، بازارش بازه ولی والیوم نداره ممکنه ستاپتون اونقد خوب عمل نکنه
دوره اسمارت مانی برنا داخل آپارات سرچ کن بقیش باخودت…
هیچ سبکی جز سبکی که خودت پیداش کنی!
من در کریپتو اصلا استراتژی و سبک معاملاتیم متفاوته
فقط به صورت اسپات کار میکنم و سرمایه گزاری پله ایی انجام میدم به صورت سود مرکب.
تایم فریم تحلیل روزانه و هفتگی
Smc+sk میتونه پیشنهاد خوبی برای این بازار باشه ، موضوع کریپتو خیلی روشنه ، یک بازار نوپا با اشفتگی های زیاد ، بنظرم توی کریپتو اشتباهه که بخوای چند ارز معامله کنی ، حداقل میخوای چند ارزی باشی درموردشون تحقیق کن و اخبارشون رو مطالعه کن ، توی کریپتو بنظرم ذهنیت نباید مثل فارکس ، به اصطلاح تارگتی باشه ، باید دیدی مثل یک سرمایه گذار داشته باشی ،
مثلا دوج کویین برای ایلان ماسکه ( نمیدونم هست یا نه صرفا مثال میزنم ) و داخل یه پروژه فضایی از اسپیس ایکس میخوان انسان بفرستن به ماه و درصورت موفقیت و میتونه ارزش این ارز رو بالاتر ببره و باتوجه به صندوق های سرمایه گذاری شما پولتو وارد میکنی
داخل کریپتو ، اگه ستون تریدت مثل فارکس باشه محکوم به شکسته ، ، ،
مثال بزنم ، اگه من داخل کریپتو ارز داشته باشم با معاملات میام یه دو کف میزنم که خریدار وارد بشه برای روند صعودی و بعدش با یه فروش کیف پولی تمام اوردرها رو جمع میکنم !!!
#ذهنیت-مالک-ارز-دیجیتال