بچه ها کسی هم نسل من تو این کامینیوتی هست ؟ اگه هست در چه حالین دوستان؟ وضعیت استراتژی و بک تست تون چطور بوده تو این مدت؟
سلام ساسان خسروی هستم 1381 نت که بیخود شد برای زنده موندن یه عقب نشینی کردم و مثل خیلی ها هول نکردم و استرس نگرفتم و دست روی دست نزاشتم و از این بروکر به اون بروکر و ترید زوری با یکسری پلتفرم آشغال برگشتنم به مهارت قبلیم صبح ساعت 5.30 از خواب بلند میشم تا 5.45 صبحانه میخورم و میرم که ساعت 6 کار شروع کنم تا 3 بعد از ظهر من جوشکاری CO2 و برشکاری، کار با دستگاه برش فلز پلاسما و چندین کار دیگه هم بلندم از کار فنی بدم میاد ولی توش بهترینم یعنی سعی میکنم دقیق باشم تو هرکاری از این مهارتم استفاده میکنم الان اینکه دوباره برگردم سر همین کار کارگری برام ناراحت کننده و یجور ترس بود که باهاش روبرو شدم بعد کار چون محیط جدید شیوه خودشون دارند ماسک uv نداره و باید چشم ببندی در حین جوشکاری ببینی تعیین کنی بعد با چشم بسته جوشکاری کنی و صورتم به شدت با اشعه سوخته و میسوزه ولی چه میشه کرد بجای نا امیدی و غصه بعد کار 1 ساعت دراز میکشم و بعد بلند میشم بکتست و جزوه ها و نکات تریدم میخونم و بعدش ورزش میکنم این تنها کاری که فعلا ازم بر میاد و این سختی برام یه انگیزه است که بعد که برمیگردم پای چارت بهتر کار کنم گرگ باش و یه مدت لباس گوسفند بپوش بهتر از بحث در مورد چرت و پرت و ناامیدی هست برو بیرون یه مدت و بکتست بگیر چندتا آدم خارج از ترید ببین خیلی ها الان سرباز یا تو زندان یا به یک نحوی یجا گیرن و آرزو دارن جای تو باشن و در آخر همه چیز موقتی و گذراست حتی رسیدن به اولین میلیون دلار زندگی یا مهاجرت یا کارگری سلامت و جیبت پرپول ساسان خسروی از اصفهان
حسنت
به شما کارت درست همینی ایست که انجام دادید . نمیدونم در چه سطحی از دوران تریدری ایت هستی . اما بزرگترین های مارکت که خارج غرب هستن. شغل دوم دارند پسر خوب . بذار ترید بخش کوچک زندگیت باشد. چارت همیشه هست . این ذهنیت تریدر که همیشه تغییر میکنه ؛)
![]()
اقا بنازم همیشه موفق باشی و رو به جلو
و یه نکته دیگه این تجربه خودم هست من خوشحال بودم که با بسیاری از تریدر ها صحبت میکنم و با واقعیتی انکار ناپذیر از این بازار آشنا شدم همه اونهایی که سالها پشت چارت درجا زدند بهت حمله میکنن میگن بچه ای و میخواد یجور بی ارزشی را بهت نسبت بدهند تو میخوای باهاشون تبادل داشته باشی ولی اونها چیزهایی را به رخت میکشن که اصلا فایده نداره و به تو مربوط نیست یجور ادعا رس بودن بیخود و تو همین حین ادمین بهم پیام داد و گفت از بحث های که به حاشیه میبرنت خودداری کن و روی خودت تمرکز کن منم بهت میگم بحث های بی خطر که باور و اعتقاد و تکنیکت را بهم نمیریزه را شرکت کن چون خیلی ها سعی میکنن از این مسیر دلسردت کنند به اسم تجربه یعنی لیبل مثبت و دلسوزی میزنن بهش و تهش میگن ما خدای تریدیم و تو هیچی نیستی به دلایلی که قبلا گفتم سرمایتو حفظ کن و جایی که همه میرن تو نره چون دیر رسیدی
منم هستم، تنها میتونم از فراز چارت بکتست بگیرم و ژورنال های ترید هام و پلن معاملاتیام رو مرور کنم، پراپ تریدر هستم سبک ict
دقیقن اره دیگه درست میکی من کلا خودم ی ورمم نیست معمولا حرفای منفی و با جمله “شما درست میگید“ کلا اینجور بحثا رو تموم میکنم و نمیذارم دیگه طرف ادامه بده به صحبتش
اقا عالی عالی، اره دیگه تنها کاریه که میشه کرد همین کارایی هستش که گفتی دقیقن، البته میشه به بهینه سازی استراتژی هم فکر کرد چون وقت ازاد تری هستش…
بهینه سازی استراتژی گزینه خوبی هست، اما من با تموم مباحث ict کار میکنم، و پلن اصلیمof هست ، اگر هم اوردر فلو روی چارت ایجاد نشد از بقیه مباحث ای سی تی ( در درست ترین حالت ممکن ) استفاده میکنم
اره خب ولی خب تجربه ثابت کرده همیشه یک استراتژی مشخص و منتظر موندن براش بهترین گزینست، اینکه شما منتظر تمام مباحث و ستاپ های یک سبک بمونیم خوبیش اینه که خب میشه تقریبا هر جای چارت معامله باز کرد اما ایراد بزرگش اینه شما نمیتونی همه اون ستاپا رو به درستی فوروارد بگیری(فوروارد چند ساله روی تمام سشن ها) و نمیتونی شناخت درستی ازشون داشته باشی، پس یاد باید ریسک این کارو بپذیری و همینطوری ترید کنی یا اگر بخوای مطمئن بشی ی استراتژی انتخاب کنی و فقط رو همون کار کنی
استراتژی ثابت من of از ict هست، من از تموم مباحث برای ورود استفاده نمیکنم، برای تحلیل و درک حرکت زمانی و قیمتی چارت استفاده میکنم
اها عالی موفق باشید.