چرا نفت الان یهو ریخت؟

معامله لانگ داشتم.کسی میدونه چرا؟

1 لایک کرده

دلیل نیازی نیست دلش خواست ریخت.یکی حجم زیاد وارد کرد ریخت. خسته شده بود از صعودی بودن ریخت.حالا میدونم که اخبار ژئوپولیتیک خیلی تاثیر دارن ولیشما ک صد درصد مطمین نبودی ک تیپی میشه ک حالا استاپ بخوری و تعجب بکنی براش که.بازار احتمالاته دگ همیشه تو بهترین حالت تریدتت میتونه بدترین اتقاق بیفته پس مدیریک ریسم و مدیریت سرماه و اجرای درست پلن اینحاها به ادن کمک میکنه خووب

5 لایک کرده

ترامپ در تروث سوشال:
از سوی امیر قطر، تمیم بن حمد آل ثانی، ولیعهد عربستان سعودی، محمد بن سلمان آل سعود، و رئیس‌جمهور امارات متحده عربی، محمد بن زاید آل نهیان، از من درخواست شد ‌که حمله نظامی برنامه‌ریزی‌شده به جمهوری اسلامی ایران که برای فردا تعیین شده بود، متوقف کنم؛ چرا که اکنون مذاکرات جدی در حال انجام است و به باور آن‌ها، به‌عنوان رهبران بزرگ و متحدان، توافقی حاصل خواهد شد که برای ایالات متحده آمریکا، تمام کشورهای خاورمیانه و فراتر از آن قابل قبول خواهد بود.

این توافق مهم شامل «عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» خواهد بود.

بر اساس احترامی که برای رهبران مذکور قائلم، به وزیر جنگ، پیت هگست، رئیس ستاد مشترک ارتش، ژنرال دنیل کین، و نیروهای نظامی ایالات متحده دستور داده‌ام که حمله برنامه‌ریزی‌شده به ایران برای فردا انجام نخواهد شد؛ اما در عین حال به آن‌ها تأکید کرده‌ام که در صورت عدم دستیابی به یک توافق قابل قبول، برای اجرای یک حمله گسترده و تمام‌عیار علیه ایران در هر لحظه آماده باشند.

از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.
رئیس‌جمهور، دونالد جی. ترامپ

احتمالا به خاطر این

1 لایک کرده

ترامپ ضر زده باز

ترامپ گفته از حمله ای که قرار بود فردا به ایران انجام بشه منصرف شده

https://utotimes.com/نوسان-والاستریت-و-بازار-نفت-در-پی-سیگ/

مثل اینکه به خاطر همین بود

خبری بود.

ترامپ عقب نشینی کرد دوباره.

یکی اینو ترور کنه راحت شیم
چرا باید تو دوران این ادم وارد بازار بشم :smiling_face_with_tear:

داداش خسته شد چیه.ترامپ حرف زده

اول هفته است میخواد قیمت بازار رو کنترل کنه باز. خیلی مارمولکه خدایی ازش خوشم میاد

حرکتای قیمت چیزی فراتر از حرف زدن یا نزدن ترامپه

1 لایک کرده

بله متاسفانه یا خوشبختانه

درود بر تو مرد که حتی به خودت زحمت نمیدی تقویم اقتصادی رو ببینی و اخبار رو پیگیری کنی ساعت ۱۱ و ۵ دقیقه یکی از اعضای fomc صحبت کرد

1 لایک کرده

در ضمن رویترز خبر زده که قراره توافقات صورت بگیره

بخشی از خبر رویترز تو تریدینگ ویو:

این بازگشت در پی گزارش‌هایی رخ داد مبنی بر اینکه ایالات متحده پیشنهاد یک چشم‌پوشی موقت از تحریم‌های نفتی ایران را ارائه کرده و تهران نیز با یک توقف بلندمدت هسته‌ای موافقت کرده، اما نه با برچیدن کامل برنامه اتمی خود

نمیدونی چند ساله متوقف کرده؟
اگه بالا 5 سال توقف باشه که توپو انداختن تو زمین اونا

داداش میدونی این یعنی چه؟قبل اینکه شما بخای بگی من خودم کاملش رو گفتم من میگم وقتی تو ترید میکنی هر احتمالاتی هست و هیچ قطعیتی نیست.سخت بود فهمیدنش حالا اگر استاپ شد تریدرت از دم تیپی دنبال دلیل نباش ژورنال کن بره. نه شما نه هیچ کس دگ نمی تونه جلوی این اخبار ژئوپولیتیکی و این قو های سیاه رو بگیره و فقط باید مدیریت ترید و ریسک و سرمایه تون درست انجام شده باشه مثلا ترید بدون استاپ لاست نباشه یا انجام دستورات حفظ سود
و کارهای دگ که بعد ک استاپ خوردی نیای دنبال دلیلی و بهونه برا اشتباه خودت اگر یکی از این کارها رو کرده باشی که چی تقصیر رو بندازی سر بازار و اتفاقات(این دوستمون رو نمیگما کلی دارم میگم) خ

از هیجانات خاورمیانه و خاوردور فقط سعی کن لذت ببری حتی به اشتباه

چقد شما ساده اید که فکر میکنید توافقی حاصلی میشه.. اگه قرار باشه اوران.. هسته ای.. منطقه ای… رو تحویل بدن دوستان که همون روز اول میدادیم دیگه چرا بیایم تا اینجا اینهمه جنگ فشار فولاد کشورتو زدن پتروشیمی، مردمت فقیر شدن و و و که اخرش با توافق بدیم؟
یا نه فکر میکنید امریکا بیخیال میشه و میگه باشه پسرای خوب چشم هرچی شما بگید؟
!Only WAR will decide.

1 لایک کرده

اتمی می‌زنه یا نه؟

ترید هم نوعی بازی سیاسته.کنترل بازار که دست همان راس هرمیها است.برای هر سیاستی که دارند .چه در کریپتو وچه در فارکس.برای تضعیف یا تقویت کشورهای دیگر با تورم یا رکوددر بازار دست میبرند.برای چی ایران هم عضو بریکس شد.برای اینکه هم از تبادل دلار راحت شود و هم دلار را ضعیف کند.این هم فقط گوشه ای از بازی سیاست است در بازار مالی.