سلام دوستان اونایی که ثبت نام کردن بعد این پیامک چیکار باید کرد من اطلاعاتم رو ثبت کردم همون اطلاعات اولیه
(من چون تویه حوزه ارز دیجیتال باصرافی مکسی کار میکنم
به اجبار دارم ثبت نام میکنم متاسفانه )
داداش چند روز بعد از پیش ثبت نام sms اومد؟ من الان 11 روزه منتظرم هنوز هیچ چی نیومده
ی 13 روز طول میکشه برام اینجور بود
۱ ماه شد تقریبا
همه در این حال قرار گرفتیم برای من امروز با 15 دقیقه فاصله دو بار sms اومد ولی در همون 15 درصد مونده
والا منم بعد این اس ام اس رفتم برا منم شد ۱۵ درصد
برا همین سوالم شد بعدس چی میشه
اگه چیزی شد میام همینجا میگم یا اگه شما زودتر چیزی فهمیدی بیا بگو اینجا داداش
داداش جریان چطوریه کسی نمیدونه چطور ازاین مرحلهی ۱۵درصدمیشه ردشدبه۴۰درصد؟پیام اومده روش سرچ میکنم میادروی پروفایل که قبلاپرکردم ممنون اگه کسی تونست راهنمایی کنه
برا منم همین پیامک اومده ولی همون 15٪ مونده
ازاد کار گرامی به زودی اس ام اس مالیات هم میگم برات بفرستند
فعلا با اینترنت پرو گرمش کن تا باقیشم بیاد
سلام کسایی که باهرطریقی به اینترنت بین الملل دسترسی پیدا کردند لطفا تجربیات ومراحل رسیدن به اینترنت بین الملل خودتون یا اطرافیانتون رو بنویسید تا بقیه تریدرای هموطنتون استفاده کنند
من خودم از طریق سازمان نصر اقدام کردم. تا مرحله پرداخت حق عضویت هم انجام دادم. اما بعد از 9 روز از پرداخت هنوز پیامکی از طرف اپراتور سیمکارت تلفن همراه برام نیومده
من اصلا پرداخت نکردم همین پیامو برام میاره.
این سیستمشون همه مث بقیه سیستم هاشون مشکل داره
خوشبحالت. ما یکونیم دادیم تا این پیامو ببینیم ![]()
برا استان فارس زده بود 650تومن. ظاهرا استان به استان فرق میکنه
چندروز پیش پول دادی؟
اگه شما هم نمیخوای مواخذمون کنی که چرا ثبت نام کردم. والا پنجشنبه اون هفته پرداخت کردم.
دیگه حالا معلوم نیست 7 روز طول بکشه یا هفتاد روز
من خودم هم ثبت نام کردم هم پرداخت کردم. ولی تاالان کسی ندیدم بگه اینترنت پرو از این طریق گرفته باشه
چیشد پیامک فعالسازی اومد؟؟؟
پنجشنبه هفته گذشته
اگه روز کاری رو حساب کنیم میشه 2-3 روز پیش
نه هنوز فعلا خبری نشده
من هم مثل شما نه یا ده روز کاری هست پول پرداخت کردم منتظر اس ام اس اپراتور همراه هستم جالبه کد ستاره ده ستاره سی دو هفتاد پنج مربع میزنم برام باز میشه میتونی اینترنت پرو بخری باز شده پنجاه گیگ سی پنج و 20 گیگ یک ساله منتها از همراه برام اسی نیامده …