ضرر یا سود شدن رو اطلاع میدم
یه خط گذاشتم بهش نگاه کنید ریوارد سلر ها میخوره و نقد میشن و کمی بالاتر باز وارد میشن
میخوام تا اون تح ریوارد باشم بچه ها یا فری میزنه یا اون سنگین رو میده شاید رویوارد اون پایین سنگینه و بخوام حجم کم کنم ولی نصف رو میذارم بمونه
ببین تایم فریم یه ساعته ست. تا کندل بسته نشه من هیچ کاری نمیکنم. این در حالی که میدونم قیمت میخواد چکار کنه. ( قیمت میخواد بره زیر ناحیه ۵۰درصد از اونجا برگرده بسمت ناحیه بنفش)
منم از دییروز منتظرم اونجا تایید بگیرم ![]()
منم صبح اینو گرفتم
کلا فقط صبح ها روی طلا معامله میکنم
فردا صبح زود اگر تاپیکت را دیدم میام
معامله های هر کسی یه احتمال شخصی هست و سود ماهانه و سالانه تعین میکنه حتا قدرتمند ترین ستاپ هم اهمیتی نداره تو ریوارد های من ۱به ۴۰هم هست ولی یه استاد دارم با ریوارد ۱به ۱ سود ماهانه ۲برابر من داره ولی با توجه به شخصیت متفاوت من نمیتونم سبک انو کار کنم همین طور دیگاه شما دوست عزیز رو
دیدگاه من نیست! دیدگاه سبکیه که کار میکنم. حالا بگذریم.
میگم این سرتیفیکیتی که از پراپ گرفتی، چه ارزشی داره؟
یا چکار میشه باهاش کرد؟
یه موفقیت شخصی محسوب میشه (نگاه میکنی بهش اعتماد بنفست بالا میره😁 ) یا که نه؟
برا من هیچی همینجوری اون اولا شوقش بود برداشت ها رو هم قاب شاید بکنم اونا رو نکردم
برداشت اول از فنفیکس اون موقع یادش بخیر اینم قاب کردم
خب تبریک میگم. میخوام بدونم این سرتیفیکیتا بدرد جایی میخوره مثلا بخوایم بریم خارج میشه باهاش کاری کرد؟
والا نمیدونم خودشون میگفتن که تو ۷کشور اعتبار داره ولی بنظرم چاخان هستش اینا مهم پول که برداشت میکنی هست باید اینقدر برداشت کنی ازت فرار کنن😂
ولی بنظرم رفتن سراغ پراپ اشتباه هست من الان یک هفته نشده میزان برداشتم پر شده تو حساب ریل خودم تو پراپ میری الان حد سود گذاشتن بیشتر از چند درصد رو نمیدن هزار جور قوانین در آوردن
منم دیدگاه مثبتی نسبت به پراپها ندارم و باهاشون کار نکردم. ولی خب تو این وضعیت به بروکرها هم نمیشه اعتماد کرد.
گفتم شاید سرتیفیکیت پراپها به یه دردی بخوره ![]()