🤝 مدیر حساب، همراه مسیر معاملاتی شما در آلپاری

در آلپاری، برای هر تریدر یک مدیر حساب اختصاصی در نظر گرفته می‌شه.
کسی که از همون اول کنار شماست تا مسیر شروع و ادامه‌ی معامله‌ها را برای شما هموار کنه.

::pushpin:: مدیر حساب چه کارهایی انجام می‌ده؟
::green_circle::از راهنمایی برای ثبت‌نام و انتخاب حساب،

::green_circle::معرفی بونوس‌ها و جشنواره‌ها

::green_circle::راهنمایی برای احراز هویت، واریز و برداشت و دسترسی به پلتفرم معاملاتی

::green_circle::تا پاسخگویی به همه‌ی سؤال‌های شما

::speaking_head::مدیر حساب، شما را می‌شناسه و بر اساس این شناخت راهنمایی‌تون می‌کنه. همین ارتباط مستقیم و بی‌واسطه، کار را برای شما راحت‌تر می‌کنه.

::telephone_receiver:: چطور با مدیر حساب‌تان ارتباط بگیرید؟
ایمیلی را که با آن در آلپاری ثبت‌نام کردید برای پشتیبانی بفرستید تا راه ارتباط با مدیرحساب در اختیار شما قرار بگیره.

::white_check_mark:: راه‌های ارتباط با پشتیبانی:
پشتیبانی آلپاری در تلگرام

پشتیبانی در وبسایت آلپاری

پشتیبانی آلپاری در بله

::warning:: برای ارتباط با مدیر حساب در بله
به پشتیبانی آلپاری در بله پیام بدید و اعلام کنید که قصد دارید با مدیر حساب صحبت کنید پشتیبانی امکان چت مستقیم با مدیرحساب در پیامرسان بله را برای شما فراهم خواهد کرد.
::check_box_with_check:: آلپاری همراه همیشگی تریدرهای ایرانی

5 لایک کرده

مرسی از خدماتتون :heart: :folded_hands:

1 لایک کرده

دم شما گرم، من از پشتیبانی آلپاری تجربه های خوبی دارم
اوایل در مورد اسپرد چیزی نمی دونستم و تریدر نوپا بودم یکی از پشتیبان های آلپاری حدود ده دقیقه برام ویس فرستاد و حرف زد که داستان چیه. خیلی از پشتیبان های بروکرها ممکنه ربات باشه، یا 4 تا عکس و توضیحات فوروارد می کنن صرفا که کاری کرده باشن

3 لایک کرده

من چندتا سوال ریز داشتم (نوع حساب، بونوس‌ها، احراز هویت) و پاسخ‌ها خیلی واضح و کاربردی بود. این ارتباط مستقیم باعث شد کمتر سردرگم بشم و سریع‌تر شروع کنم.

1 لایک کرده

لطفا قوانین دقیق اسکالپ را در این بروکر بیان کنید قوانینی که در سایت نوشته فقط میگوید معاملات مشکوک ممنوع است لطفا شفاف سازی کنید منظورتان چیست ؟ من اسکالپر هستم روزانه 20-30 معامله میزم که 20 تا 30 درصد از انها ممکنه حد سودم زودتر از یک دقیقه بخورد ایا چنین معاملاتی در سایت ممنوع است یا خیر

1 لایک کرده

آیا آلپاری جدیدا در زمینه پراپ هم فعالیت می کنه؟ چنین چیزی شنیدم آیا درسته؟

بله فعالیت میکنه. volt funded اگه درست نوشته باشم. من از مدیر حساب پرسیدم گفتش که الان با نت ملی میتونین فعالیت کنین. ولی خب حقیقتا فعلا عجله ای ندارم چون SGB شروع به کار کرده. ولی توی آینده قطعا پیگیرش میشم. لطفا اگه شما پیگیر شدین هر اطلاعاتی به دست اوردین اینجا به اشترااک بزارین

بله کاربر گرامی

ولت فاندد VoltFunded، سرویس پراپ‌تریدینگ با پشتوانه‌ی آلپاری راه‌اندازی شد.

این سرویس برای معامله‌گرانی طراحی شده که می‌خواهند فراتر از سرمایه‌ی شخصی خود معامله کنند و استراتژی‌شان را در مقیاس بزرگ‌تری اجرا کنند.

• دریافت تا ۹۰٪ از سود معاملات پس از فاند شدن

• سرمایه‌ی معاملاتی تا سقف ۱۰۰,۰۰۰ دلار

• بدون محدودیت زمانی برای تکمیل چالش

• اهرم معاملاتی تا ۱:۱۰۰

• دو مدل چالش: تک‌مرحله‌ای و دو‌مرحله‌ای

• بدون قوانین دست و پا گیر یا پیچیده

:wrapped_gift: تخفیف ویژه به مدت محدود:

::check_mark:: ۳۰٪ تخفیف روی اولین خرید چالش

::check_mark:: دریافت یک حساب چالش رایگان هم‌سایز با حساب خریداری‌شده

کد تخفیف: TRYVOLT
ثبت‌نام:::link:: https://www.voltfunded.com/signup

برای اطلاع از جزئیات حساب ها، اخبار مربوط و کد های تخفیف کانال تلگرام ولت فاندد را دنبال کنید.
ولت فاندد در تلگرام:https://t.me/AlpariPropAnnouncement

1 لایک کرده

ولت فاندد VoltFunded، سرویس پراپ‌تریدینگ با پشتوانه‌ی آلپاری راه‌اندازی شد.

این سرویس برای معامله‌گرانی طراحی شده که می‌خواهند فراتر از سرمایه‌ی شخصی خود معامله کنند و استراتژی‌شان را در مقیاس بزرگ‌تری اجرا کنند.

• دریافت تا ۹۰٪ از سود معاملات پس از فاند شدن

• سرمایه‌ی معاملاتی تا سقف ۱۰۰,۰۰۰ دلار

• بدون محدودیت زمانی برای تکمیل چالش

• اهرم معاملاتی تا ۱:۱۰۰

• دو مدل چالش: تک‌مرحله‌ای و دو‌مرحله‌ای

• بدون قوانین دست و پا گیر یا پیچیده

:wrapped_gift: تخفیف ویژه به مدت محدود:

::check_mark:: ۳۰٪ تخفیف روی اولین خرید چالش

::check_mark:: دریافت یک حساب چالش رایگان هم‌سایز با حساب خریداری‌شده

کد تخفیف: TRYVOLT
ثبت‌نام:::link:: https://www.voltfunded.com/signup

برای اطلاع از جزئیات حساب ها، اخبار مربوط و کد های تخفیف کانال تلگرام ولت فاندد را دنبال کنید.
ولت فاندد در تلگرام:https://t.me/AlpariPropAnnouncement

1 لایک کرده

لطفا پاسخ این سوال را هم بفرمائید

سلام و وقت بخیر ::tulip::

ممنون از دقت شما.

در مورد معاملات مشکوک، به‌صورت کلی ملاک بررسی، صرفاً مدت‌زمان باز بودن معامله نیست و این موضوع بر اساس مجموعه‌ای از الگوهای معاملاتی و نحوه انجام معاملات ارزیابی می‌شود. به همین دلیل، معمولاً این موارد به‌صورت مصداقی و جزئی در فضای عمومی تعریف نمی‌شوند.

اما درباره موردی که فرمودید، در آلپاری هیچ محدودیتی از بابت بستن معامله در کمتر از یک دقیقه وجود ندارد و این موضوع در اختیار خود شماست. به‌طور کلی، شما می‌توانید معامله‌تان را هر مدت که مایل باشید باز نگه دارید؛ از زمان‌های بسیار کوتاه تا بازه‌های طولانی‌تر، و از این بابت محدودیت زمانی مشخصی برای نگهداری معامله ندارید. در نتیجه، اگر سبک معاملاتی شما به‌گونه‌ای است که گاهی معاملات را خیلی سریع می‌بندید و گاهی هم بیشتر باز نگه می‌دارید، این موضوع به‌خودی‌خود محدودیتی برای شما ایجاد نمی‌کند.

ممنون اگر اینطوری باشد عالی است البته من 5 سال پیش الپاری کار میکردم و بعد بروکر را تغییر دادم ولی فعلا قصدم برگشت به الپاری است. سبک معامله من اسکالپ است و 30 درصد پوزیشن های من زیر یک دقیقه حد سود یا ضرر میخورد و از این رو غیر قاننی نبودن سبکم خیلی برایم مهم است

خواهش میکنم

سوال دیگه ای داشتید میتونید از طریق پشتیبانی بله بپرسید

لینک جایگزین و متصل سایت آلپاری: https://trade.alparitrading.org

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی رسمی آلپاری در بله:
ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال رسمی اطلاع‌رسانی آلپاری
ble.ir/alpariannouncement

متاتریدر شما با نت ملی قبلا خیلی قطع و وصل میشد ولی الان کلا قطع هستش/// برای من اینطوری هستش یا کاربرهای دیگه هم همین مشکل رو دارن؟

در ویدیوهای زیر، توضیح دادیم چطور به متاتریدر ۴ و ۵ وصل بشید و معامله کنید.

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۴ - دسکتاپ

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۵ - دسکتاپ

::play_button:: آمـــوزش اتــصـــال به مـتـاتـریــــدر ۴ - موبایل

2 لایک کرده