در آلپاری، برای هر تریدر یک مدیر حساب اختصاصی در نظر گرفته میشه.
کسی که از همون اول کنار شماست تا مسیر شروع و ادامهی معاملهها را برای شما هموار کنه.
:: مدیر حساب چه کارهایی انجام میده؟
::از راهنمایی برای ثبتنام و انتخاب حساب،
::معرفی بونوسها و جشنوارهها
::راهنمایی برای احراز هویت، واریز و برداشت و دسترسی به پلتفرم معاملاتی
::تا پاسخگویی به همهی سؤالهای شما
::مدیر حساب، شما را میشناسه و بر اساس این شناخت راهنماییتون میکنه. همین ارتباط مستقیم و بیواسطه، کار را برای شما راحتتر میکنه.
:: چطور با مدیر حسابتان ارتباط بگیرید؟
ایمیلی را که با آن در آلپاری ثبتنام کردید برای پشتیبانی بفرستید تا راه ارتباط با مدیرحساب در اختیار شما قرار بگیره.
:: برای ارتباط با مدیر حساب در بله
به پشتیبانی آلپاری در بله پیام بدید و اعلام کنید که قصد دارید با مدیر حساب صحبت کنید پشتیبانی امکان چت مستقیم با مدیرحساب در پیامرسان بله را برای شما فراهم خواهد کرد.
:: آلپاری همراه همیشگی تریدرهای ایرانی
دم شما گرم، من از پشتیبانی آلپاری تجربه های خوبی دارم
اوایل در مورد اسپرد چیزی نمی دونستم و تریدر نوپا بودم یکی از پشتیبان های آلپاری حدود ده دقیقه برام ویس فرستاد و حرف زد که داستان چیه. خیلی از پشتیبان های بروکرها ممکنه ربات باشه، یا 4 تا عکس و توضیحات فوروارد می کنن صرفا که کاری کرده باشن
من چندتا سوال ریز داشتم (نوع حساب، بونوسها، احراز هویت) و پاسخها خیلی واضح و کاربردی بود. این ارتباط مستقیم باعث شد کمتر سردرگم بشم و سریعتر شروع کنم.
لطفا قوانین دقیق اسکالپ را در این بروکر بیان کنید قوانینی که در سایت نوشته فقط میگوید معاملات مشکوک ممنوع است لطفا شفاف سازی کنید منظورتان چیست ؟ من اسکالپر هستم روزانه 20-30 معامله میزم که 20 تا 30 درصد از انها ممکنه حد سودم زودتر از یک دقیقه بخورد ایا چنین معاملاتی در سایت ممنوع است یا خیر
بله فعالیت میکنه. volt funded اگه درست نوشته باشم. من از مدیر حساب پرسیدم گفتش که الان با نت ملی میتونین فعالیت کنین. ولی خب حقیقتا فعلا عجله ای ندارم چون SGB شروع به کار کرده. ولی توی آینده قطعا پیگیرش میشم. لطفا اگه شما پیگیر شدین هر اطلاعاتی به دست اوردین اینجا به اشترااک بزارین
در مورد معاملات مشکوک، بهصورت کلی ملاک بررسی، صرفاً مدتزمان باز بودن معامله نیست و این موضوع بر اساس مجموعهای از الگوهای معاملاتی و نحوه انجام معاملات ارزیابی میشود. به همین دلیل، معمولاً این موارد بهصورت مصداقی و جزئی در فضای عمومی تعریف نمیشوند.
اما درباره موردی که فرمودید، در آلپاری هیچ محدودیتی از بابت بستن معامله در کمتر از یک دقیقه وجود ندارد و این موضوع در اختیار خود شماست. بهطور کلی، شما میتوانید معاملهتان را هر مدت که مایل باشید باز نگه دارید؛ از زمانهای بسیار کوتاه تا بازههای طولانیتر، و از این بابت محدودیت زمانی مشخصی برای نگهداری معامله ندارید. در نتیجه، اگر سبک معاملاتی شما بهگونهای است که گاهی معاملات را خیلی سریع میبندید و گاهی هم بیشتر باز نگه میدارید، این موضوع بهخودیخود محدودیتی برای شما ایجاد نمیکند.
ممنون اگر اینطوری باشد عالی است البته من 5 سال پیش الپاری کار میکردم و بعد بروکر را تغییر دادم ولی فعلا قصدم برگشت به الپاری است. سبک معامله من اسکالپ است و 30 درصد پوزیشن های من زیر یک دقیقه حد سود یا ضرر میخورد و از این رو غیر قاننی نبودن سبکم خیلی برایم مهم است