✅ انتخاب کنید | بهترین صرافی داخلی از نظر شما؟

بهترین صرافی ایرانی کدومه بنظرتون؟
0 رای دهندگان
1 لایک کرده

من بعد از هک نوبیتکس اومدم روی بیت‌پین و راضیم ازش واقعا. البته من فقط تترهامو باهاش چنج می‌کنم.

2 لایک کرده

Bitbarg به نظر من عالیه

چی برات جذاب بوده علی عزیز در استفاده از بیت‌برگ؟

1 لایک کرده

بیت برگ ؟!
واقعا صرافیه :grinning_face_with_smiling_eyes:

بدترین صرافی ممکن! ۳ سال‌‌باهاش کار کردم ولی انقد کارمزد پنهان داره که خودشون اعلام نمیکنن ادم میمونه از دستشون. دل بخواه خودشون هم گاهی ارزها رو تا ۷۲ ساعت نگه میدارن.

2 لایک کرده

شبیه سوپر مارکته!

تبدیل با بیت پین خوبه این دو صرافی👌🏻

2 لایک کرده

حتی برای انتخاب اسم هم زمان و انرژی نذاشتن دوستان و مستقیما اومدن برای پوست کندن کاربر

1 لایک کرده

تجربه شخصیم از صرافی تبدیل اهرم 100 کارمزدش وحشتناکه مثلا اگه صد دلار داشته باشی 100ایکس بری داخل همون اول 10 دلارش میگیره بعد ده درصد هم هنگام بستن پوزیشن لطف کنید اگر صرافی مناسب تری مشیناسید بگید

2 لایک کرده

از خارجیا استفاده کن خب. الان ال بانک و‌ ایکس تی در دسترس هستن

1 لایک کرده

صرافی xt خارجی اخرین اپدیتش برای ایرانیان سازگاره با نت ملی

1 لایک کرده

کدش نمیاد ایکس تی :sob: :sob:

1 لایک کرده

کدش نمیاد :sob:

1 لایک کرده

ال بانک هم ارور میده کلا قطعه برام

1 لایک کرده

متاسفانه برای ورود کد روی جیمیل میره که نیاز به نت بین الملله به نظرم اونایی که تست میدن یه 20مگ هم کافیه کد بیاد وارد کنی تمام

1 لایک کرده

با اینترنت های مختلف امتحان کن مشکلی نداره

1 لایک کرده

در بخواه نیست ! چون وصل نیست فدا محبورشون کرده نگهدارن ! اگه بخوای یه گواهی امضا میدی درجا بهت می‌دن

نه بابا تا هرچی میشه میگید چون یارو وصل یا وصل نیست!!! صرافیای دیگه نه گواهی دادیم‌ نه انقد شرط گذاشتن ولی خدمات دهیشون صدبرابر سریع تر بود. یه مدت یادگرفته بودن میگفتن پلیس فتا بعضی کیف پول ها رو مشکوک اعلام کرده ما مجبوریم دیر واریز کنیم زنگ میزدیم به پلیس فتا که بیت برگ همچین چیزی گفته اونا میگفتن فقط قانون برداشت اول ۷۲ ساعت طول میکشه!!!

1 لایک کرده

بعد بخام برداشت بزنم نگه شمارتو تایید کن تا بتونی برداشت بزنی

1 لایک کرده