تنش‌درتنگه از امروز ؛قطعی بیشتر نت ؛ sgb که منتظر نت بین‌الملله

پروژه آزاد سازی آمریکا در تنگه هرمز و تنش بیشتر با ایران از امروز !

احتمال قطع موندن اینترنت خیلی بیشتر شد ….

حالا سرمایه گذار برتر SGB همچنان میخواد منتظر اینترنت بین الملل باشه یا واقعا یک حرکتی می‌کنه ؟

یا شاید هم اسکم شد و برای همیشه خداحافظی کرد.

کانال گفت و گو در مورد پراپ در روبیکا

به نظر من با این کارش داره حرفه ای بودن خودش رو نشون میده، چند وقت پیش پشتیبانیش ک صحبت کردم، خیلی قشنگ دلیل ها رو گفت ک فقط برگشتن نت برای ما مهم نیست بحث سرورها و کشش و چیزای دگ،

و اینکه سگب علیرغم پراپ های دگ ک همگی ب مشکل خوردن، به نظرم من حساب های کاربران سودده اش رو داره کپی ترید میکنه روی حساب های ریل روی سرمایه واقعی که هیچ وقت مشکلی از پرداخت و ترس و واهمه نداشته و الان هم فقط برگشتنش براش مهم نیست و کامل برگشتن نت براش مهمه، این احتمال رو میبره بالا ک سرمایه گذار برتر ی سرمایه خوب و سرمایه گذاری خوب هم داره ک سود حساب های ریل رو نه فقط از پول خرید چالش های دیگران بلکه از کپی ترید معاملات چالش ریل روی حساب ریل…احتمالا داره پرداخت میکنه و منتظر برگشت اینترنت کامل هست ک تو سیستم مالی و پرداخت و سوددهی خود شرکتشون ب مشکل نخورن

اینترنت بعیده برگرده. باید اجازه ترید رو بده. تریدرها بالاخره با کان. فیگ و پرو و… وصل میشن و ترید میکنن.

یک احتمال قوی اینه که اعلام کنه دیگه فعالیت نمیکنه . بنظرم اگر به ۳ ماه بکشه قطعی اینترنت این سیاست رو اجرا میکنه و میکشه کنار .

پول ما چی میشه پس ؟ می‌تونه همه رو پس بده و سود هارو پرداخت کنه ؟!

نه پرداخت ها لغو میشه در اون صورت و بازگشت وجهی هم در کار نخواهد بود . البته دستمون به جایی هم بند نیست از لحاظ قانونی .

این اسمش (اسکم ) شدنه !

بله رفیق اسکم میشه در اون صورت متاسفانه .

هیچ تلاشی هم نمیکنه که نشون دهنده شروع به کارش باشه

دو حالت داره یا اینکه اسکم میشه

یا اینکه با توجه به اینکه اینترنت قرار نیست به این زودی وصل بشه یه حرکتی بزنه چون اگر اسکم نشه خود سگب از این وضعیت ضرر میبینه

امیدوارم که این پراپ با این همه اعتبار بتونه خودشو از این شرایط بیرون بکشه و دوباره اعتباری که داشت رو بدست بیاره

شاید اصن بخاطر وضع تحریم های جدید نمیتونه خدمات بده به ایران ؛ گذاشته اروم اروم بفهمید خودتون

90 درصد کاربراش برای ایرانه اگه نتونه خدمات بده یعنی اسکم شده

اسکم یعنی کلاهبرداری.

فرق داره با اینکه بخاطر تحریم های جدید مجاز به خدمات مالی به ایرانی ها نباشه.

به هر حال ۹۰ درصد کاربراش برای ایرانه اگه نتونه به ایرانی ها خدمات بده دیگه کلا خدماتش متوقف میشه

چی بگم والا. امیدوارم برگرده به سرویس دهی.

داداش این همه منفی گرایی رو از کجا میاری؟انگار پراپ داشتی که میگی بعد 3 ماه جمع میکنه،مثل این پراپای داغون بیاد وصل بشه،بعد واریزیتو بعد 60 روز بزنن؟!باز خودت میای همینجا کامنت میزاری خدمات داغونه،یا بیان سرور پفکی وصل کنن،وسط ترید قطع بشی؟!
تو نهایت حسابت 100کاست دیگه،ولی شرکت کلی 100کا سرمایش وسطه،نمیتونه الکی ریسک کنه

درک کنین،به نظرم این رفتار حرفه ی ،حداقل میدونی خدماتی نیست
الان ما پراپ نت ملیم 30 روزه برداشت نداده،خدمات افتضاحه،اینجوری خوبه؟هرو روز به امید فردا بیدار بشی،واریزت تایید بشه!

والا رفیق قطعی ۳ ماهه ی اینترنت فقط میتونه یک معنی داشته باشه اونم وصل نشدن طولانی مدت اینترنت هست . در این صورت هم سرمایه گذار برتر به کی خدمات بده ؟ مشتری هاش رو از دست میده و میکشه کنار .

خیالت راحت،این پراپ جمع شدنی نیست

من خودم هم حساب دارم و امیدوارم هرچه سریعتر اوکی شه .

پراپ نداشتم ولی اینقدر دنبال همه چی میرم دیدم !

زورا الان داره کار می‌کنه قوانین سخت گیرانه برداشته تا بتونه بیشتر پلن بفروشم و سود پرداخت کنه ! مرحله اول ۶۰ درصد میده و پله پله تا ۹۰ می‌ره . بقیه دارن چجوری کار میکنم که سرمایه گذار برتر نمیتونه . این همه خوشبینی شما قابل تحسینه