به نظر من با این کارش داره حرفه ای بودن خودش رو نشون میده، چند وقت پیش پشتیبانیش ک صحبت کردم، خیلی قشنگ دلیل ها رو گفت ک فقط برگشتن نت برای ما مهم نیست بحث سرورها و کشش و چیزای دگ،
و اینکه سگب علیرغم پراپ های دگ ک همگی ب مشکل خوردن، به نظرم من حساب های کاربران سودده اش رو داره کپی ترید میکنه روی حساب های ریل روی سرمایه واقعی که هیچ وقت مشکلی از پرداخت و ترس و واهمه نداشته و الان هم فقط برگشتنش براش مهم نیست و کامل برگشتن نت براش مهمه، این احتمال رو میبره بالا ک سرمایه گذار برتر ی سرمایه خوب و سرمایه گذاری خوب هم داره ک سود حساب های ریل رو نه فقط از پول خرید چالش های دیگران بلکه از کپی ترید معاملات چالش ریل روی حساب ریل…احتمالا داره پرداخت میکنه و منتظر برگشت اینترنت کامل هست ک تو سیستم مالی و پرداخت و سوددهی خود شرکتشون ب مشکل نخورن
داداش این همه منفی گرایی رو از کجا میاری؟انگار پراپ داشتی که میگی بعد 3 ماه جمع میکنه،مثل این پراپای داغون بیاد وصل بشه،بعد واریزیتو بعد 60 روز بزنن؟!باز خودت میای همینجا کامنت میزاری خدمات داغونه،یا بیان سرور پفکی وصل کنن،وسط ترید قطع بشی؟!
تو نهایت حسابت 100کاست دیگه،ولی شرکت کلی 100کا سرمایش وسطه،نمیتونه الکی ریسک کنه
درک کنین،به نظرم این رفتار حرفه ی ،حداقل میدونی خدماتی نیست
الان ما پراپ نت ملیم 30 روزه برداشت نداده،خدمات افتضاحه،اینجوری خوبه؟هرو روز به امید فردا بیدار بشی،واریزت تایید بشه!
والا رفیق قطعی ۳ ماهه ی اینترنت فقط میتونه یک معنی داشته باشه اونم وصل نشدن طولانی مدت اینترنت هست . در این صورت هم سرمایه گذار برتر به کی خدمات بده ؟ مشتری هاش رو از دست میده و میکشه کنار .
زورا الان داره کار میکنه قوانین سخت گیرانه برداشته تا بتونه بیشتر پلن بفروشم و سود پرداخت کنه ! مرحله اول ۶۰ درصد میده و پله پله تا ۹۰ میره . بقیه دارن چجوری کار میکنم که سرمایه گذار برتر نمیتونه . این همه خوشبینی شما قابل تحسینه