این روش اسکالپ اگر دقیق اجرا شود وین ریت بالای 90 درصد و سود ماهیانه زیادی دارد فقط باید شرایط بازار دقیقا رنج باشد به عکس دقت کنید rsi حدود 50 و em9 بسیار نزدیک em16 ر veap سشن هم نزدیک به انه همینطور شکل کندلها در چند ساعت نشان از رنج بدهد این عکس گویای شرایط است. نیم ساعت دیگه پیشبینی کندل قبلی را ببینید امیدوارم این مطالب کمکی کرده باشد
اینکه تحلیلی برای یک ساعت بعدی و یک کندل خاص داشته باشید واقعا محشر است و خیلی حرات و شهامت میخواهد این محجزه من نیست معجزه برنامه نویسی و الگوریتمهای فراببتکاری است من نتیجه این کندل را برایتان میگذارم خودتان قضاوت کنید با این دقت و جزئیات.
اینم کندل ساعت 12:30 معجزه این الگوریتمها را ببینید مارکوف چی گفت؟ این جمله قبلی را ببینید از نظر مارکوف احتمال شکست ۴۵۳۱ و هدف رسیدن به ۴۵۳۶ است الان قیمت پایانی از کندل را ببینید کف قیمت کندل را ببینید. لذت ببرید
امروز نتوانستم در بازار باشم ولی طبق برنامه باید 10 دلار امروز را برای یشن های بعدی برنامه ریزی کنم. ورود فعلی من 4552 است با هدف 4554. فعلا حمایت مهمی سر راه است و نقطه ورود مناسبی است. علت را خواهم گفت و همینطور استراتزی تعیین نوسان کندل برای تعیین ریسک با استفاده از الگوریتم گارچ را امروز شرح خواهم داد
طبق اطلاعاتی که الگوریتم گارچ بمن میدهد فعلا ساعت 9:30 رنج داریم و براحتی زیر 4550 نخواهد امد البته هر پوزیشن بازی دارم ساعت 10:15 خواهم بست چون نوسانات ساعت 10:15 تا 10:30 معمولا خارج از پیش بینی الگوریتم گارچ است. نوسان کندل فعلی بین 10 تا 14 دلار خواهد بود.
4554 زده شد و دو دلار اولم کسب شد.
سقف احتمالی ۴۵۶۰ تا ۴۵۶۲
دلیل:این محدوده سقفهای اخیر است و خریداران برای تست مجدد قدرت، یک شدو به سمت آن میفرستند.
کف اناحیه۴۵۴۸.۰ تا ۴۵۵۰
دلیل:این محدوده دقیقاً روی EMA 9 و VWAP قرار دارد که حمایتهای داینامیکِ چارت هستند. نفوذ به زیر این ناحیه، سیگنال تغییر جهت به نزولی خواهد بود.
نوع کندل:خنثی با بدنه کوچک
ندازه کل کندل حدود ۱۰ تا ۱۲
مجدد اگر تا قبل از ساعت 10:15 قیمت 4553 یا 4552 را لمس کرد بای میزنم با حد سود 2 دلار . حد ضرر 4544
ورود مجدد در 4453
4455 زده شد و 2 دلار کسب شد مجموع امروز 4 دلار. مجدد این پوزیشن را تکرار می کنم تا قبل از ساعت 10:15
بازار خیلی دوست دارد استاپ خریداران 4562 را بزند ولی زور خریداران در این کندل زیاد نبود. تا اینجا که ساعت 10:15 است طبق پیش بینی جلو رفته فقط هنوز سقف 4557 است که طبق خروجی الگوریتم من میتواند تا 4560 یا 4562 باشد وبی بقیه موارد اوکی بوده الان اخر بازار سیدنی و شروع لندن است و رفتارهای هیجانی زیاد داریم به همین دلیل پوزیشنی باز نخواهم کرد
مقایسه پیشبینی کندل ساعت ۹::۳۰ با مقدار واقعی کندل
پیش بینی برای کف کندل : ۴۴۵۰ واقعیت :۴۵۵۰
پیش بینی سقف کندل ۴۵۶۰ تا ۴۵۶۲ .اقعیت : ۴۵۶۱.۹۳
پیش بینی اندازه کندل :۰ تا ۱۲ دلار واقعیت ۱۱.۹دلار
پیش بینی روند : صعنودی واقعتی صعودی
دقت پیش بینی بالای ۹۹درصد بود
نتیجه ترید دو ترید موفق و کسب ۴ دلار (سرمایه در بروکر مورد استفاده ۱۰۰ دلار )
دقت پیش بینی این کندل تقریبا 100 درصد بود.
نکته بسیار مهم مشاهده رفتار هیجانی در 5 دقیقه اخر کندل بود همانطور گه پیش بیتنی می شد ساعت 10:25 دقیقه قیمت حرکتش را برای زدن استاپ خریداران 4562 اغاز کرد و سریع در ثامیه های پایانی 4563 را لمس کرد و استاپ خریداران 4562 را زد .
کندل ساعت 9:30 با یک بدنه کوچک سبز بسته شده که نشاندهنده غلبه نسبی خریداران بر فروشندگان در این بازه است.
قیمت موفق شد به محدوده ۴۵۶۳بازگردد، یعنی دقیقاً روی خطوط VWAP و MA که در تحلیل قبل به عنوان مقاومت/حمایت داینامیک شناسایی شده بودند. این یک سیگنال مثبت برای خریداران است.
RSI: عدد ۶۰.۱۳ نشان میدهد که قدرت خریداران در حال افزایش و از حالت خنثی خارج شده و به سمت منطقه صعودی حرکت کرده .
با توجه به اینکه قیمت اکنون توانسته است خود را بالای تمام میانگینهای متحرک (EMAها) و VWAP تثبیت کنه تلاش بعدی شکست 4565 است پیشبینی باز هم نوسان کم برای این کندل است حتی کمتر از ساعت قبل ولی احتمالا تا 4570 حرکت ادامه دارد. خطوط VWAP و MA الان نقش حمایت را بازی میکنند. بهترین نقطه ورود 4560 است که به نظر من کف این کندل است
ورودم در 4560 با 2 دلار ضرر مواجه شد. قیمت به 5453 برگشت این تقطه مناسب بای بود چون احتمالا برای شکستن 4550 چند بار فروشندگان زیادی که وارد خواهند شد تست خواهند زد. حد سود 4555 خواهد بود
4555 سریع خورد و 2 دلار ضررم جبران شد مجدد 4 دلار سودم. باید ببینیم قدرت شکستن 4550 در فروشندگان هست یا همان سناریو که پیش بینی کردم اتفاق میافتد
در کندل ساعت 10:30 فروشندگان وارد شدند ولی در نهایت کندل طبق پیش بینی صعودی بود. البته تفاوتهایی بین کف و سقف پیش بینی بود که معمولا در ساعات شروع سشن ها این نوسانات غیر عادی رخ میدهد ولی در نهایت تلاش برای 4565 انجام و این مقاومت رده شد هر چند شکسته نشد. طبق پیش بینی اندازه نوسان باید حدود 7-8 دلار بوده باشد که نوسان 13 دلار بود که بیشتر از حد پیش بینی بود سقف مورد انتظار من 4565 و حتی 4570 بود که سقف در نهایت 4565 بود . ولی اختلاف اصلی پیش بینی کف بود که طبق پیش بینی 4560 بود ولی تا 4552 پایین رفت و برگشت مهمترین فاکتور این بود که طبق پیش بینی این ساعت هم فقط رنج می زند و روند نداریم که اتفاق افتاد در مجموع در این ساعت من 2 دلار ضرر و 2 دلار سود کردم
من برای کندل ساعت 11:3- پیشت چارت نبودم ولی گویا یکبار دیگر تلاش فروشندگان در 4553 متوقف شده است با توجه به مقادیر em9 , em 16 و همینطور cwap که 4562 است من در 4553 ورود کردم و بای زدن به حد سود 2 4555 و حد ضرر 4545