پولاتون از صرافی Omp فینکس برداشت کنین!

سلام خدمت همه دوستان حتما این موضوع توجه کنییین!!!

دوستان صرافی OMP فینکس داره کلا جمع میکنه من این خبر از یه جا خیلی مطمعن دارمممم
حتما تو این چند روز پولاتون برداشت کنین یادتون نرهههه

و جدا از اون با چند صرافی کار کنین یا با تاپ چنج کار کنین

1 لایک کرده

منبع خبر هم بزارید اینطوری که هر خبری رو میشه گذاشت

من یکی از دوستانم تو همین صرافی کار میکنه باهاش صحبت کردم به من گفت دارن جمع میکنن
حالا فعلا برای اصمینان تو چند تا صرافی نگه داری کنین

1 لایک کرده

خوب بود اخه حیف شد مخصوصا کارت پل کهکشانی که داره

اره من خودم هم باهاش کار میکردم ولی این اتفاق افتاده ایشالله کسی پولش گیر نکنه

حالا امیدوارم خبر صحت نداشته باشه ولی با توجه به کار نکردن نت بین الملل خیلی ها ازتریدر ها از بروکرهاشون سودشون رو واریز میکردن داخل صرافی او ام پی . که دیگه فعالیت ندارن بخاطر قطعی بروکر ها احتمال اینکه کاهش شدید نقدینگی داشته باشه زیاده

دقیقا همینجوری هست منم گفتم بگم دوستان بتونن پول برداشت کنن

behtarin kar too in zaman estefade az Exchange ha hastesh

ke ba net melli kar mikonan

vaghti GOLD EUR OIL StockMarket ha ro avordan dige manteghi nist ba broker ha kar kard

khodam az DOOPRIME estefade mikonam ke ba rabete zabete refigham baram joor kard

amma kollan too sarrafi ha gold ro trade mikonam

hala ya roo khode ounce xauusd

ya ro PaxG USDT tradesh mikonam

2 لایک کرده

امروز 6 روز از روزی که این خبر رو گذاشتین میگذره و من امروز رفتم برای امتحان 2 تومن واریز کردم ببینم این صرافی کار میکنه یا نه . چون درگاه های پرداخت همه ی صرافی ها غیرفعاله از طریق کارت به کارت انجام دادم بخاطر همینم 2 ساعت بعد با پیگیری بالاخره روی سایت نشست و تبدیل به دلار کردمو برداشت زدم مشکلی نداشت البته تا به امروز

من هم دارم باهاش کار میکنم اکیه همه چی

یه سریا علاقه دارن به کوبیدن بی جهت یک صرافی.

2 لایک کرده

سلام دوست عزیز
حالا متوجه شدی چی گفتم :wink: :wink:

الانم بدون مشکل داره کار میکنه!

1 لایک کرده

کم کم میبینین چی میشه!!
فقط من گفتم مراقب باشین بستگی به خودتون داره :slightly_smiling_face:

اگه منظورت کل صرافی های داخلی هس، بله همشون الان فلگ هستن ولی اگه فقط منظورت او ام پی فینکس هس هنوز بعد چند ماه هیچ مدرکی رو نکردی

1 لایک کرده

داداش اینا که یک ماهه وایستادن
بگو سه ماه دیگم بمونن
بعد هر جا خواستن برن

همین چندروز پیش ازش استفاده کردم مشکلی نداشت، پشتیبانیش هم در کمترین زمان پاسخگو بودن.

فقط نمی‌ دونم چرا الان نزدیک ۱ ماه شده کارت پل‌کهکشانی کاز نمیکنه ، پشتیبان هم هر دفعه پرسیدم‌میگه در‌حال بروز‌ رسانی هستیم ، میگم ۱ ماه شد این بروز‌ رسانی ، میگه لطفا شکیبا باشید ،

1 لایک کرده