دوستان یک سوال داشتم بروکر GTC d یک سرور مخصوص ایران اضافه کرده بود که با نت ملی متاتریدر وصل بود از دیروز اون سرور دیگه کانکت نمیشه میخواستم ببینم اگر در GTC اکانت دارید برای شما هم این اتفاق افتاده؟
من هم منتظر GTC هستم اکانتم باهاشونه و بسیار عالی هستن . اگر خبری گرفتید لطفا به من هم اطلاع بدید
سلام سرکار خانم متاتریدر من الام مجدد به سرور ایران متصل شد جهت اطلاع رسانی که گفته بودید برای GTC
سلام سرور نت ملی بروکر gtc رو از کجا باید پیدا کنم؟
سلام تو لیست سرورهای متاتریدتون اگه متاتریدر رو از خود GTC دانلود کرده باشید یک سرور به نام IR1 اضافه شده که قاعدتا خودش به صورت اتوماتیک بهش وصل میشه یا دستی مبتونید روش بزنید تا کانکت بشه با نت ملی کار میکنه
خیلی ممنونم
لطف کردی داداش گل💚
خواهش میکنم عزیز ![]()
من از خودشون دانلود کردم ولی این سرور برای من نشون داده نمیشه . اگر زحمتی نیست می تونید همینجا بنویسید که دستی وارد کنم . خیلی خیلی ممنون
ببخشید داداش میگم متاتریدر 4 یا 5
چون الان تو سایت بروکر بودم
اصن حساب با متاتریدر4 نداره
فقط متاتریدر 5 داره
بله فقط متاتریدر 5 دارند همون متاتریدر 5 رو دانلود کنید
والا فکر نمیکنم دستی بشه یا اگه بشه من راهش رونمیدونم فکر کنم متاتریدرتون باید آپدیت بشه تا اضافه کنه چون من هم این مشکل رو با یکی دیگه از لپ تاپ هام که نتونسم به نت وصلش کنم و متاتریدرش آپدیت نشده از زمان قطعی اینترنت نمیاره این سرور رو اتفاقا تو همین گروه این سوال رو مطرح کردم روشهایی که دوستان گفتن همش نیاز به اینترنت داشت