دوستان به هر روشی حساب کنم نمیشه این حالا کمک کنید …
![]()
خب مشکلش چیه؟![]()
![]()
کانترکت سایز هر لات بیت کوین برابر با 1 واحد بیت کوین
داداش من یه حساب بیخود درست کردم ببینیش دقت کن ( سود و ضرر و حساب کن بعد مقدار بالانس و نگاه کنی یکم دقت کنی متوجه میشی مشکلی اگر نمیبینی بیخیال
حجم و نگاه کنی متوجه میشی!
تو تمام بروکرا بیت کمیسیون بالایی داره هیشگی ارز دیجیتال تو بروکر ترید نمیکنه به صرفه نیست دلیل علمیش نوسان زیاد رو بیت و اینکه بروکر مجبور جدا از صرافی بگیره دیگه الی پی وجود نداره یه جورایی به صرفش نیست کمیسیون نگیره
ممنونم از جوابت ، همیشه پر سود باشی ، موضوع یکه هست همه اینا به -28 سنت ضرر باز شده و موضوعی که هست شما اسپرد و کمیسیون از حسابتون کم میشه و بعد مقدار عددی هر ( سود/ضرر) رو میبینید ، به خاطر همین الان جمع بزنید متوجه میشید ، در مورد اینکه حساب ECN بوده رویه هر لات 6 دلار کم میکرده اینا صحبتی نیست و این هم روی هر لات اگه معامله میکردم اسپرد خالیش 52 دلار میشه من صحبتم اینه فرمول چیه ؟
الپاری وقتی شما ترید میکنید بعضی وقتا اصلا متوجه نیستید با حجم 0.01 جفت ارز های اصلی رو -18 باز میکنه این چه نوع محاسبه ای
ترندو همین کار و که میکنید کندل غیب میشه این چه کاریه …
حالا بعدا یکی یکی میزارم
و امید جان جهت فان دارم میزارمشون ما که زیاد از این چیزا می بینیم ![]()
کلی گفتم .بابت که قیمت و نوسان فرق دارن مال اینه که بروکرا قیمت از جایی تامین نقدینگی میگرن به اسم ال پی .به این خاطر فرق پارن با تو زمان خبر گپا بزرگ میبینی چون ال پی قیمتو با فاصله میزاره ضرر نکنه چون خودش اون مبلغ باید با بانک تسویه کنه .بهترین مرجع واست فارکس دات کام .یا اف ایکس باشه چون خودش یه الی پی حساب میشه .به قول عمو ترامپ از توجه شما به این متن سپاسگذارم