سلام به همهی دوستان تریدر ![]()
میخوام TradeGuard رو خدمتتون معرفی کنم؛ اکسپرتی که مدتیه روش کار میکنم و برای استفادهی شخصی خودم توسعه دادمش. این ابزار یه اکسپرت معمولی برای باز کردن پوزیشن نیست؛ بیشتر یه دستیار مدیریت معامله و ریسک هست که کنار استراتژی خودتون (دستی یا نیمهخودکار) کار میکنه.
پنل معاملاتی روی چارت
یه پنل کامل و قابلتنظیم مستقیم روی چارت داری که باهاش میتونی:
- با یه کلیک BUY/SELL بزنی یا سفارش Pending بذاری
- خطهای Entry/SL/TP رو مستقیم روی چارت با درگکردن جابهجا کنی و قبل از ارسال، ریسک رو ببینی
- حجم معامله رو بر اساس ریسک ثابت دلاری یا لات ثابت مدیریت کنی
برای اینکه پنل همیشه شلوغ و پر از دکمه نباشه، بعضی از امکانات فقط زمانی که واقعاً لازمن ظاهر میشن:
- دکمههای Risk-Free و Half Close فقط بعد از باز شدن پوزیشن نشون داده میشن
- پنل مدیریت پوزیشنها (لیست پوزیشنهای باز با امکان بستن تکی/گروهی) هم فقط وقتی حداقل یه پوزیشن باز داری ظاهر میشه
این طراحی باعث میشه پنل همیشه فقط همون دکمههایی که در اون لحظه به کارت میان رو نشون بده، بدون شلوغی اضافه.
مدیریت ریسک و لیمیت روزانه
- تعیین حداکثر ضرر مجاز روزانه و حداکثر سود هدف روزانه — با رسیدن بهش، اکسپرت خودکار معاملات جدید رو قفل میکنه (برای جلوگیری از overtrading و revenge trading)
و میتونید قبل باز کردن پوزیشن تغییر بدید . - این محدودیت کل حسابه، نه فقط یه نماد — یعنی اگه روی چند تا چارت همزمان کار میکنی، همه باهم هماهنگ میمونن
محافظت از استاپلاس (SL Protection)
بعد از باز شدن پوزیشن با یه SL مشخص، دیگه نمیتونی (چه دستی چه اشتباهی) اون SL رو دورتر کنی و ریسک معامله رو زیاد کنی — اکسپرت خودش تشخیص میده و SL رو برمیگردونه سر جای اولش. این جلوی یکی از رایجترین اشتباهات هیجانی تریدرها رو میگیره: جابهجا کردن استاپ به امید برگشت بازار و بزرگتر کردن ضرر.
در مقابل، هر حرکتی که SL رو به سمت سود ببره کاملاً آزاده
استاپلاس هوشمند (سوینگ + ATR)
یکی از قابلیتهای دیگه بهجای یه SL ثابت با فاصلهی پوینت مشخص، اکسپرت میتونه خودش آخرین سوینگ لو/های رو پیدا کنه و با یه بافر بر اساس ATR (برای جلوگیری از استاپهانت) SL پیشنهاد بده. کاملاً قابل تنظیمه (دورهی ATR، ضریب بافر، بازهی جستوجو، حساسیت تشخیص سوینگ) و اگه شرایط مناسب نبود، خودکار به روش ثابت قبلی برمیگرده.
ژورنال معاملاتی HTML
بعد از هر معامله، یه گزارش HTML خودکار تولید میشه شامل:
- لیست کامل معاملات با فیلتر روزانه/هفتگی/ماهانه و بر اساس نماد
- نمودار equity curve
- اسکرینشات خودکار از چارت لحظهی باز و بسته شدن هر معامله (برای مرور و آموزش بعدی)
- محاسبهی سود/ضرر، مدت زمان نگهداری، جهت معامله
سازگاری
- روی MetaTrader 5
- تستشده روی شاخصها و CFD (مثل US30، US100) و کریپتو (BTC، ETH)
- امکان اجرای همزمان روی چند چارت بدون تداخل تنظیمات
یه نکتهی مهم: این اکسپرت هیچ سیگنال یا استراتژی ورودی نمیده و ادعای سودآوری نداره؛ صرفاً یه ابزار برای مدیریت بهتر ریسک، اجرای سریعتر، و ثبت دقیقتر معاملاتیه که خودتون تصمیم میگیرید. نتیجهی نهایی کاملاً به استراتژی و مدیریت سرمایهی خودتون بستگی داره.
توسعهی این اکسپرت با کمک ابزارهای هوش مصنوعی برای پیادهسازی کد انجام شده، ولی طراحی منطق، تست، و رفع باگها بهصورت کامل دستی و توسط خودم انجام شده.
حتما مدتی روی اکانت دمو تست کنید
اگه سوالی دربارهی هرکدوم از قابلیتها دارید یا پیشنهادی برای بهبودش، خوشحال میشم بشنوم ![]()
این اسکرین نمای کلی هست
این اسکرین قبل باز شدن پوزیشن که اظلاعات کامل در پنل سمت چپ نمایش داده میشه
این بعد باز شدن پوزیشن
این هم وقتی روی report کلیک میکنید
TradeGuard.ex5 (179.0 کیلوبایت)