تاپیک اختصاصی پشتیبان بروکر آلپاری + آموزش بروکر Alpari

سلام،از زمان آپدیت سایت که چند ماه پیش انجام شد دیگه نتونستم وارد پنل بشم،میگه ایمیل اشتباهه درصورتی که تا لحظه قطع شدن اینترنت برام پیام میومد روی همین ایمیل و اینکه سالها باش کار کردم، بعد اپدیت اینجور شد.هرچقدرم فراموشی رمز و و چت کردم نشد،دوستم هم دقیقا با من همین مشکل براش پیش اومد ک بعد یک هفته پیام دادن مستمر تونست وارد شه ولی من بیخیال شدم.الان اگه بخوام وارد شم چه مدارکی بفرستم

از قبل حساب دارم.از داخل سایت متاتریدر رو دان کردم و نسخه ۶۴ بیت اومد
بعد از نصب هیچکدوم از سرورها کار نمیکنه

با اینترنتای مختلف امتحان کن واسه من همیشه حداقل یکیش پینگ میده ولی بسته به این که کدوم نت باشه ممکنه ضعیف و قوی بشه
خودشونم هی اموزش میذارن که چیکار کنید

به پشتیبانی فارسی داخل پیام رسان بله پیام بدین راهنماییتون میکنن

پشتیبانی آلپاری در بله:ble.ir/alparipersiansupport
::small_orange_diamond:: کانال آلپاری در بله:ble.ir/alpariannouncement

دوست گرامی،من قبل از جنگ در بروکر آلپاری ثبت نام کرده بودم و معامله میکردم ولی با اینترنت ملی نمیدونم چطور باید وارد حسابم بشم. خواهش میکنم که راهنماییم بفرمایید ،تا بتونم در آلپاری ترید داشته باشم›

ble.ir/alparipersiansupport پشتیبانی آلپاری تو بله هست
وبسایتی که با نت ملی بالا میاد https://trade.alparitrading.org/
یکم شاید طول بکشه لود شه
@alpariannouncement اینم کانالشه
معمولا این چیزا رو اونجا می نویسه می گه چکار کنین

با توجه به در دسترس بودن روش واریز رمزارزی در آلپاری، برای کاهش ریسک انتقال وجه و جلوگیری از مسدود شدن تراکنش‌ها، بهتره این نکات رو در نظر بگیرید:

تراکنش‌ها رو حتماً از کیف پول شخصی انجام بدید.

قبل از واریز، مطمئن بشید کیف پول شما هیچ ارتباطی با صرافی‌های ایرانی نداشته و تراکنشی از این مبدا در اون ثبت نشده باشه.

در شرایط فعلی، بهتره از تتر (USDT) استفاده نکنید و به‌جاش رمزارزهای دیگری رو در نظر بگیرید.

یک تراکنش موفق به این معنی نیست که اون کیف پول همیشه قابل استفاده‌ست. اگر بعداً از طریق صرافی به همون کیف پول تراکنش انجام بشه، ممکنه واریزهای بعدی مسدود بشه.

در صورت بروز مشکل:

اگر مبلغ واریزی مسدود بشه، بازگشت وجه ممکنه تا ۳۰ روز کاری زمان ببره.
همچنین لازمه یک کیف پول جدید، در همان شبکه و با همان رمزارز، برای دریافت وجه معرفی کنید.

::green_circle:: اگر از وضعیت کیف پول خود مطمئن نیستید یا امکان رعایت این موارد رو ندارید، بهتره از روش‌های جایگزین برای واریز استفاده کنید.

روش جایگزین:

در حال حاضر امکان واریز ریالی از طریق تاپ‌چنج با سطح امنیت مناسب در دسترسه:

::globe_with_meridians:: Topchange.net
::globe_with_meridians:: TCFLEX.net

::globe_with_meridians:: لینک جایگزین و بدون مشکل سایت آلپاری:
::link:: https://trade.alparitrading.org

::envelope_with_arrow:: پشتیبانی آلپاری در بله:
ble.ir/alparipersiansupport

::small_orange_diamond:: کانال آلپاری در بله:
ble.ir/alpariannouncement

واقعاً جای خوشحالی دارد که بعضی مجموعه‌ها به‌جای رقابت حرفه‌ای، کار را به جایی رسانده‌اند که برای فضاسازی منفی علیه آلپاری، یک مضمون تکراری را با چند حساب مختلف بازنشر می‌کنند.

شباهت کاملاً محسوس در لحن، ساختار و محتوای این پیام‌ها به‌خوبی نشان می‌دهد که مسئله، «تجربه مستقل کاربران» نیست، بلکه بیشتر تلاشی هماهنگ برای شایعه‌سازی و القای فضای منفی است. وقتی رقابت حرفه‌ای ممکن نباشد، ظاهراً بعضی‌ها ناچار می‌شوند به همین روش‌های غیرحرفه‌ای پناه ببرند.

جالب‌تر اینکه حتی در نگارش این پیام‌ها هم آن‌قدر یکنواختی دیده می‌شود که بیشتر از آنکه شبیه نظر واقعی چند کاربر متفاوت باشد، شبیه یک متن واحدِ تکثیرشده است. همین موضوع برای مخاطبان آگاه، از خودِ محتوا گویاتر است.

خوشبختانه کاربران به‌خوبی متوجه می‌شوند که چنین رفتارهایی معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که یک برند، آن‌قدر در بازار قدرتمند و شناخته‌شده باشد که به‌جای رقابت واقعی با آن، تنها راهِ دیده‌شدن بعضی فعالانِ همان حوزه، حمله و حاشیه‌سازی پیرامون نام آن برند باشد.

آلپاری بیش از دو دهه است که نامی شناخته‌شده در بازار فارکس ایران است و طبیعی است که برندی با این جایگاه، بیشتر هدف این جنس از رفتارها قرار بگیرد. وقتی مدرک معتبری برای زیر سؤال بردن اعتبار یک مجموعه وجود نداشته باشد، نتیجه معمولاً همین می‌شود: تکرار ادعاهای بی‌پشتوانه، بازنشر هماهنگ، و تلاش برای اثرگذاری از طریق ظاهر‌سازی، نه استدلال.

ما در آلپاری نیازی به این جنس نمایش‌ها نداریم. سابقه، عملکرد، و تجربه کاربران، سال‌هاست درباره ما صحبت کرده‌اند. در مقابل، کسانی که هنوز برای جلب توجه ناچار به چنین روش‌هایی هستند، پیش از هر چیز تصویری روشن از ناتوانی خود در رقابت حرفه‌ای ارائه می‌دهند.

تیم آلپاری مثل همیشه با شفافیت کامل آماده پاسخ‌گویی به هر ابهام، سؤال یا ادعای مستند است. اما طبیعتاً میان نقد حرفه‌ای و سناریونویسی ضعیف، تفاوت زیادی وجود دارد؛ تفاوتی که خوشبختانه از چشم مخاطبان پنهان نمی‌ماند. ::rose::

داداش خودتو ناراحت نکن

شما ثابت شده ای

فقط یکم سایتتون برای لاگین اذیت میکنه

آلپاری به نظرم خودش رو تو این سال ها ثابت کرده. من چند تا بروکر کار کردم ولی اینقدی که حس می کنم آلپاری واقعا به فکر تریدر هست و صرفا منافع خودش رو در نظر نمی گیره نسبت به هیچ بروکر دیگه ای همچین حسی ندارم. آلپاری با کاربرای ایرانی خیلی راه میاد و همراهی می کنه
این همه تحریم و مشکل واریز و برداشت و نرخ ارز، منعطف ترین بروکری که دیدم آلپاری بود

در آلپاری، برای هر تریدر یک مدیر حساب اختصاصی در نظر گرفته می‌شه.
کسی که از همون اول کنار شماست تا مسیر شروع و ادامه‌ی معامله‌ها را برای شما هموار کنه.

::pushpin:: مدیر حساب چه کارهایی انجام می‌ده؟
::green_circle::از راهنمایی برای ثبت‌نام و انتخاب حساب،

::green_circle::معرفی بونوس‌ها و جشنواره‌ها

::green_circle::راهنمایی برای احراز هویت، واریز و برداشت و دسترسی به پلتفرم معاملاتی

::green_circle::تا پاسخگویی به همه‌ی سؤال‌های شما

::speaking_head::مدیر حساب، شما را می‌شناسه و بر اساس این شناخت راهنمایی‌تون می‌کنه. همین ارتباط مستقیم و بی‌واسطه، کار را برای شما راحت‌تر می‌کنه.

::telephone_receiver:: چطور با مدیر حساب‌تان ارتباط بگیرید؟
ایمیلی را که با آن در آلپاری ثبت‌نام کردید برای پشتیبانی بفرستید تا راه ارتباط با مدیرحساب در اختیار شما قرار بگیره.

::white_check_mark:: راه‌های ارتباط با پشتیبانی:
پشتیبانی آلپاری در تلگرام

پشتیبانی در وبسایت آلپاری

پشتیبانی آلپاری در بله

::warning:: برای ارتباط با مدیر حساب در بله
به پشتیبانی آلپاری در بله پیام بدید و اعلام کنید که قصد دارید با مدیر حساب صحبت کنید پشتیبانی امکان چت مستقیم با مدیرحساب در پیامرسان بله را برای شما فراهم خواهد کرد.
::check_box_with_check:: آلپاری همراه همیشگی تریدرهای ایرانی

مرسی از خدماتتون :heart: :folded_hands:

دم شما گرم، من از پشتیبانی آلپاری تجربه های خوبی دارم
اوایل در مورد اسپرد چیزی نمی دونستم و تریدر نوپا بودم یکی از پشتیبان های آلپاری حدود ده دقیقه برام ویس فرستاد و حرف زد که داستان چیه. خیلی از پشتیبان های بروکرها ممکنه ربات باشه، یا 4 تا عکس و توضیحات فوروارد می کنن صرفا که کاری کرده باشن

اگه تازه به تریدرهای آلپاری اضافه شدین **
**
بونوس ۱۰۰٪ اولین واریز کد ALPARI500

تا سقف ۵۰۰$

️ اگه تازه وصل شدید

بونوس ۱۰۰٪ برای واریز غیراول کد RT500A

تا سقف ۵۰۰$

️ اگه تریدر فعال هستید

سوپرشارژ با کد GET500ALPARI

معادل مبلغ واریز، تا سقف ۵۰۰$ پاداش سوپرشارژ
بر اساس فعالیت معاملاتی آزاد می‌شه
قابل برداشت

بدون کد ::backhand_index_pointing_down::

::small_blue_diamond:: کاهش حداقل واریز برای افتتاح حساب‌های معاملاتی
::small_blue_diamond:: بونوس ۱۰۰٪ تا سقف ۵۰۰۰$ برای مشتریان منتخب

موقع واریز کد بونوس رو وارد کنید

https://trade.alparitrading.org/

من چندتا سوال ریز داشتم (نوع حساب، بونوس‌ها، احراز هویت) و پاسخ‌ها خیلی واضح و کاربردی بود. این ارتباط مستقیم باعث شد کمتر سردرگم بشم و سریع‌تر شروع کنم.

من همیشه بیشتر از خود عدد بونوس، به کاربردش نگاه می‌کنم. اینجا نکته خوب اینه که هم برای کاربر جدید پیشنهاد هست، هم برای کسی که از قبل فعال بوده. همین باعث می‌شه آلپاری برای شروع یا ادامه کار، انعطاف بیشتری نسبت به خیلی از گزینه‌ها داشته باشه.

لطفا قوانین دقیق اسکالپ را در این بروکر بیان کنید قوانینی که در سایت نوشته فقط میگوید معاملات مشکوک ممنوع است لطفا شفاف سازی کنید منظورتان چیست ؟ من اسکالپر هستم روزانه 20-30 معامله میزم که 20 تا 30 درصد از انها ممکنه حد سودم زودتر از یک دقیقه بخورد ایا چنین معاملاتی در سایت ممنوع است یا خیر

آیا آلپاری جدیدا در زمینه پراپ هم فعالیت می کنه؟ چنین چیزی شنیدم آیا درسته؟

بله فعالیت میکنه. volt funded اگه درست نوشته باشم. من از مدیر حساب پرسیدم گفتش که الان با نت ملی میتونین فعالیت کنین. ولی خب حقیقتا فعلا عجله ای ندارم چون SGB شروع به کار کرده. ولی توی آینده قطعا پیگیرش میشم. لطفا اگه شما پیگیر شدین هر اطلاعاتی به دست اوردین اینجا به اشترااک بزارین

بله کاربر گرامی

ولت فاندد VoltFunded، سرویس پراپ‌تریدینگ با پشتوانه‌ی آلپاری راه‌اندازی شد.

این سرویس برای معامله‌گرانی طراحی شده که می‌خواهند فراتر از سرمایه‌ی شخصی خود معامله کنند و استراتژی‌شان را در مقیاس بزرگ‌تری اجرا کنند.

• دریافت تا ۹۰٪ از سود معاملات پس از فاند شدن

• سرمایه‌ی معاملاتی تا سقف ۱۰۰,۰۰۰ دلار

• بدون محدودیت زمانی برای تکمیل چالش

• اهرم معاملاتی تا ۱:۱۰۰

• دو مدل چالش: تک‌مرحله‌ای و دو‌مرحله‌ای

• بدون قوانین دست و پا گیر یا پیچیده

:wrapped_gift: تخفیف ویژه به مدت محدود:

::check_mark:: ۳۰٪ تخفیف روی اولین خرید چالش

::check_mark:: دریافت یک حساب چالش رایگان هم‌سایز با حساب خریداری‌شده

کد تخفیف: TRYVOLT
ثبت‌نام:::link:: https://www.voltfunded.com/signup

برای اطلاع از جزئیات حساب ها، اخبار مربوط و کد های تخفیف کانال تلگرام ولت فاندد را دنبال کنید.
ولت فاندد در تلگرام:https://t.me/AlpariPropAnnouncement