تاپیک کالبدشکافی قوانین پراپ‌ها قسمت 1 تا 6 + گفتگو درباره انتخاب بهترین پراپ

والا این قانونای چرندو جدیدا میگن که پول نده وگرنه اون اول که پراپ بوده کجا این قوانین بود

سرمایه گذار این قانون و داره من هر بار به خاطره این قانون رد میشم نمیفهمم یعنی چی این قانون خدایی

بنظره من قانونه خوبیه باعث میشه سودت حفظ بشه و ریسک زیادی نکن در یک روز بعد از کسب سود

از پلفترمشون راضی هستی ؟

اره پراپ گزینه خوبیه درکل قدیم من قبول نداشتم ولی الان میگم بیام ۱۰۰ دلار بریزم بشه ۱۰ هزارتا فرضا بعد بروکر سر همین بازی در بیاره چکاریه

پراپ میگیری ۵۰ دلارشو حتی یه حساب ۵۰۰۰ تایی میگیری

روزانه بیای ۲ درصد دربیاری یعنی ۱۰۰ دلار هر ماه برداشت داشته باشی خیلی زودتر از حساب شخصی میتونی به ۱۰ هزار دلار برسی و میدونی هر ماه برداشت سودتو داری و همچنین اگه یهو پراپ پولتو نداد میدونی که پول خودت نبود سودت بود و زیادم براش وقت نزاشی البته میری با پراپ دیگه ای کار میکنی به بقیه هم میگی این طرف دزده باهاش کار نکنید

درکل با این وضعیت منطقه خیلی ریسکیه

مهم تر از همه زمانه که از دست میره بر نمیگرده میگی کاشکی با پراپ کار میکردم لاقل زودتر ۱۰۰۰ دلار رو حداقل برداشت میتونستم بزنم نه که این همه وقت بزارم پول خودمو حتی نتونم برداشت بزنم

این تاپیک بخون

بعد اگه دوس داشتی تو پراپ بگیر من با همین استراتژی سعی میکنم برات پاسش کنم . سرمایه از تو کار از من . فیفتی فیفتی :slight_smile:

پراپی که الپاری ران کرده

اسمش چیه پراپ الپاری ؟

قوانین سختگیرانه زیاده خیلی باید قبل از تهیه ی اکانت راجب شرکت تحقیق کنیم که برای اجرای این قوانین اذیت نکنن

این قانون ممکنه هم خوب باشه هم بعد برای افراد کم ریسک مناسبه و افرادی که نظم معاملاتی مشخص دارند ولی خیلی از عزیزان ممکنه پر ریسک تر کنن و همزمان سودده هم باشند برای اونها دیگه واقعا ازاره این قانون

ریسک شناور قانونه خوبی نیست هیچ کدوم از پراپها اولش که اومدن از این قانونا نداشتن که همون سرمایه گذار یه درادون داشت یه خبر والسلام الان حاله ادم بهم میخوره پنلشو ببینه

عالیه ممنونم بابت مطالب مفیدی که میزارین

sgb شرکت خوبیه ولی به تازگی سرور اختصاصی باگ زیاد داره و چیزایی عجیب و غریب داره داخلش رخ میده و فاصله ی این خطاها هم داره به شدت کم میشه

سلام ممنون از وقتی که گذاشتی و اینکه مطالب و خوندی و نظرتون رو درباره ی نوشته های من گفتین ممنونم

ببینید به صورت کلی خیلی از استادای بزرگ مثل معین افشاری و پورصمدی اصلا کار کردن با حسابهای کوچیک و توصیه نمیکنند چون اولا باهاش نمیشه زندگی گردانی خرید ماشین خرید خونه خرید و… دوما چون حساب کوچبکه بعد از یک مدت از به هیچی نرسیدن احساس فرسودگی میکنه فرد در اخر برای سود خوب ریسک و بالا و میبره و در اخر کال میشه

اپدیت جدید خوبه برای من خیلی وقته باگی پیش نیومده دیگه

بله مشکلی ندارم

توضیحات کامل و قابل استفاده‌ای بود. قانون درادون روزانه یکی از مهم‌ترین بخش‌های مدیریت ریسک، مخصوصاً در حساب‌های پراپ، محسوب می‌شود؛ چون خیلی از تریدرها نه به خاطر استراتژی ضعیف، بلکه به دلیل کنترل نکردن حجم و تعداد معاملات در یک روز، حساب را از دست می‌دهند.

نکته مهم این است که هر تریدر باید قبل از شروع کار دقیقاً بداند سقف ضرر روزانه چگونه محاسبه می‌شود؛ از بالانس، از اکوئیتی یا بر اساس قوانین همان شرکت. همچنین باید سود و ضرر معاملات باز هم در محاسبه لحاظ شود.

داشتن یک برنامه برای توقف معاملات بعد از رسیدن به حد ضرر روزانه، به اندازه داشتن نقطه ورود اهمیت دارد. ممنون بابت توضیح شفاف، این موضوعی است که خیلی از دوستان تازه‌کار کمتر به آن توجه می‌کنند.

واقعاً خیلی از تریدرها فقط روی گرفتن فاند تمرکز می‌کنن و کمتر به این فکر می‌کنن که آیا همین سرمایه اولیه نمی‌تونه در یک حساب شخصی با مدیریت ریسک درست رشد کنه یا نه.

البته تفاوت اصلی پراپ با حساب شخصی، حجم سرمایه و محدودیت ریسک هست. پراپ به تریدر اجازه می‌ده با سرمایه بزرگ‌تر کار کنه، ولی در مقابل قوانین سخت‌گیرانه‌ای برای حفظ سرمایه داره. حساب شخصی آزادی بیشتری داره، اما فشار روانی و مسئولیت حفظ سرمایه کاملاً بر عهده خود فرده.

در نهایت به نظر می‌رسه بهترین مسیر اینه که هر کسی با توجه به سبک، سرمایه و میزان تجربه خودش انتخاب کنه؛ مهم‌تر از نوع حساب، داشتن سیستم تست‌شده، مدیریت سرمایه و توانایی بقا در بازار هست

توضیحات کاملی بود. خیلی از مشکلاتی که برای تریدرها در پراپ پیش میاد، نه از استراتژی بلکه از ناآگاهی نسبت به قوانین ریز مجموعه‌هاست.
قبل از شروع هر چالش بهتره قوانین مربوط به دراداون، اخبار، دستگاه ورود، IP و محدودیت‌های معاملاتی دقیق بررسی بشه. همچنین نگه داشتن مستندات و مکاتبات با پشتیبانی هم کار عاقلانه‌ایه.
در پراپ، حفظ حساب به اندازه سود گرفتن اهمیت داره

خب در واقع من دو تا مشکل بزرگ دارم که هیچ پراپی هرگز نمیتونه جواب مناسبی براش داشته باشه . اول اینکه سیستم معاملاتی من نمیتونه 5 درصد روزانه رو رعایت کنه . توضیحش اینه که در سیستم معاملاتی من روزانه بطور متوسط با روش هج حدودا 300 تا معامله باز میشه و در بد ترین حالت ممکن پیش میاد که حساب 8 الی 10 درصد وارد منفی میشه ولی بعدش تارکت روزانه رو میزنه و دیگه معامله ای انجام نمیشه تا فرداش. مشکل دوم من هم اینه که اینقدر پول ندارم که بتونم یک حساب 100 کا بگیرم و با همین سیستم پاسش کنم . البته قبلا گفته بودم که حساب 25 کا به بالاتر مد نظرمه ولی خب اگه بحث درادان 5% بیاد وسط نمیشه با 0.01 لات و این سیستم معاملاتی 5% رعایت کرد.