سایت های Udemy و Coursera باز شدن.
سایت TradingView و Library Genesis هم باز شدن
—******[ LINUX MIRRORS ]******—
MDN هم باز شد
ویکی پدیا با نت ملی
انگلیسی:
فارسی:
هر کی مسئول وایت لیسته libgen رو هم نصفه باز کرده، دومین مربوط به دانلودش وایت لیست نشده.
در مورد این هم یک اطلاعیه بدم، این ریپو من آموزش دانلود ویدئو و وبسایت و لینک مستقیم از اینترنت آزاد رو قرار دادم، با نت ملی کار میکنه. GitHub - somedeveloper00/experimental-downloader · GitHub
من باهاش تونستم از سایتهای خبری خارجی هم capture کنم. در مورد libgen هم میشه لینک مستقیم رو با این دانلود کرد، تست کردم.
ادیت: الآن باهاش تست کردم، باهاش میشه از bing هم استفاده کرد. از قسمت web باید url بهش بدید.
ادیت ۲: قابلیت WARP رو به web capture اضافه کردم که از بعضی از محدودیت ها میگذره
سلام دوستان کورسرا و یودمی هم باز شدن
چرا udemy و coursera رو باز کردن ?(⊙_⊙)
خیلی جالبه این سایت ها را باز میکنن
ولی m4…m5 و بروکر یا بازار های مالی نه
ضرری که برای آقایان دارد چی میتونه باشه.
مشخصه که وایت لیست دست یک نفره و اون یک نفر هم از اینترنت سر در نمیاره.
پول دست مردم نیاد
پیغام رد و بدل نشه
اون هست ولی نادانی هم هست. libgen رو باز کردن ولی cdn های دانلودش رو باز نکردن. deepseek رو باز کردن ولی سرور مربوط به لاگینش رو باز نکردن. همین گوگل هم نصف نیمه لود میشه. github هم سرورای مربوط به release و artifacts باز نشده. این سطح از نادانی از کسی فقط بر میاد که نه از اینترنت سر در میاره و نه اهمیتی داره براش. اون محدود سرورهایی که باز شدن احتمالا بخاطر مشاوره یک برنامهنویسیه که با اون نادان در ارتباطه و این برنامهنویس به artifacts یا release نیاز نداره. به دانلود از libgen نیاز نداره. از قبل هم توی deepseek لاگین بوده پس به سرورهای لاگینش هم نیاز نداره.
این که فکر میکنید از روی نادانی این کارو میکنن خیلی کم لطفی هست بهشون
اتفاقا تموم این چیزا رو حساب کتاب میکنن مگه میشه چیزی به ضرر مردم باشه و تو اجراش اینا کم کاری کنن؟
فعلا پولش مزه کرده به خودشون
یجوری باز کردن که هم کسی نتونه استفاده کنه و هم گفته باشن که بازه, بنظر منم عمدیه بیشتر تا از سر حماقت
سلام بچه ها برای پروژه دانلود از گیتهاب ، به این فکر کردم که چطوره بجای زیپ کردن و تکه تکه کردن، به یک سرور رایگان ایرانی آپلود کنیم؟ کسی پیشنهادی داره؟ سرور ایرانی ای که رایگان باشه و حداقل ۱۰ گیگ بده و api هاش هم خرکی نباشه. ببخشید اگه توی تاپیک غیر مربوط پرسیدم. میتونم یک تاپیک جدید برای این سوال ایجاد کنم اگه خواستید
فکرشون یه جاهای میره که تا ما متوجه بشیم ده سال طول میکشه.
ایران؟
رایگان؟
سرور؟
چیزی زدی؟
خداوکیلی ببین به چه روزی افتادیم
- قابلیت دانلود تورنت با magnet اضافه شد. برای دانلود کتاب و مطلب آموزشی بخصوص خیلی بکار میاد.