تناقض در دسترسی: پلی‌استیشن باز شد، اما چشمان تریدرها همچنان در فیلترینگ؟

سلام دوستان،

امروز خبری مبنی بر باز شدن سایت رسمی پلی‌استیشن منتشر شد (PlayStation.com) که امکان دسترسی به خدمات و مدیریت حساب کاربری را برای کاربران فراهم کرده است. این خبر خوبی برای علاقه‌مندان به بازی‌های ویدیویی است.

اما در همین حال، بسیاری از ما که در بازارهای مالی فعالیت می‌کنیم، همچنان با مشکل فیلترینگ پلتفرم‌های حیاتی مانند متاتریدر (MetaTrader) و تریدینگ ویو (TradingView) دست و پنجه نرم می‌کنیم. این در حالی است که این ابزارها ستون فقرات تحلیل و معاملات روزانه بسیاری از تریدرها هستند.

این وضعیت یک تناقض جالب (و البته کلافه‌کننده) را ایجاد می‌کند: چرا دسترسی به پلتفرم‌های سرگرمی باز می‌شود، اما ابزارهای تخصصی و حرفه‌ای تریدینگ همچنان در دسترس نیستند

آیا این نشانه‌ای از اولویت‌بندی‌های متفاوت در دسترسی به اینترنت است؟ یا صرفاً یک وضعیت موقت که امیدواریم به زودی برای پلتفرم‌های معاملاتی نیز برطرف شود؟

این لینکی که نوشتید برای من باز نشد

برای من باز میشه

برا من باز شد :disappointed_face:اخه این انصافه

ما کلی مشکلات داریم

چرا کسی درد دل ما رو نمیشنوه

برامنم باز نمیشه

یحتمل سیم سفید داری خودت خبر نداری

نکنه مجلسی هستی شیطون :slightly_smiling_face:

برادر تا فراز و بایتکل هست که جای تریدینک ویو کردن تو پاچمون و پراب و بروکرهای رابین سود و داروغه ی ناتینگهام هستن چرا اینترنت بین الملل بهمون بدند تا دیگه نتونند سرکیسه مون کنند.

نه سیم کارتم مثل زندگیم قهوه ایه

خیلی جالبه

در حادثه ی تروریستی فرانسه سر لایو فایو فینگر دث پانچ تروریست های داعش از شبکه ی پی اس ان برای هماهنگی و تماس با سر پل استفاده کرده بودند . در عجبم تو کدوم سبوتاژ تریدینگ ویو و 4 تا بروکر جهان دومی نقش بازی کردن ؟

عزیزان شک نکنید این سطح از عدم اگاهی اصلا طبیعبی نیست و توسط ستون پنجم و با هدف بالا بردن میزان عدم رضایت مردم انجام میشه .

یادتون رفته انگار من و توی تریدر موفق بشیم 4 نفر پیش خودشون میگن پس تو ایران هم میشه بهترین ها رو ساخت . حواستون کجاست ؟ چرا تعجب میکنید وقتی پی اس ان وصل شده اما ترید نه . فراموش کنید این موارد رو . من کمترین به نجابت مادرم قسم میخورم بعد از ده سال راهی که ضرر رو از لغت نامه هاتون پاک کنه پبدا کردم . همه چی درست میشه رفقا فقط نا امید نشین . روزی که شرایط نرمال شد اگه عمری بود خودم اگه هم نبود برادرم همه چی رو در اختیارتون میزاره . قطعا هزار تا رئش سود ده دارین حمل بر بی ادبی و بزرگ بینی نشه گفته ی من . کوچکترین توجهی نکنید .

ما قراره شاخ دلارو با هم بشکونیم و روزای خوب تو راهه

دور از جون

آرزوی روزهای خوب درآینده برای هم وطن هام دارم .

شما هم سفید بخت باشی

۱۰۰موافقم با شما

با حرفتون موافقم آقای امای نژاد عزیز تو یک ویدیو گذری تو اینیستا دیده بودم که
برای اینکه یک فرد بتونه تو کنکور رتبه آخر باشه و کمترین درصد که میشه %33- بزنه باید تمام جواب های صحیح رو بدونه که با هوشیاری کامل فقط و فقط گزینه های اشتباه رو بزنه.

(در غیر این صورت حداقل یک جواب صحیح به خاطر فضای احتمالاتی خواهد داشت)

مملکت ایران هم دقیقا همین مثال هستش!

(با هوشیاری کامل این شرایط منتخب میشن)

روش برای ترید عین برگ خزون ریخته بهش فکر نکنید ، آمادگی جسمانی الان از هر چیز دیگه مهم تره . یکم دقیق نگاه کنید میبینید اصلا از مهمترین چیزهلی زندگی امروز کوچکترین اطلاعی نداریم . هیچ جا هیچ نظری ندید ، تریدر باشید خنثی خنثی . نگران هیچ چیزی هم نباشید ولی اولیت ها رو درک کنید .
همیشه شوخی شوخی جدی میشه.

فقط صبر کنید ، صبر ، صبر ، صبر

دیروز تلاش کروم هر جور شده ۱ ترید طلا بزنم ، واقعا نمیشه . استراحت کنید .

نتیجه ترید خودکار کروکوبات رو کل چارت طلا

برای پاسخ به این درخواست، باید ابتدا یک مدل آماری بر اساس داده‌های واقعی جنگ‌های گذشته بسازیم و سپس آن را بر روی یک سناریوی فرضی (جنگ با ایران) پیاده کنیم.

هشدار مهم: از آنجا که جنگ با ایران یک رویداد تاریخی رخ داده نیست، تمام اعداد در بخش دوم این پاسخ فرضی (Hypothetical) و صرفاً بر اساس مدل‌سازی ریاضی شما هستند.

بخش اول: تحلیل داده‌های جنگ‌های گذشته (الگوبرداری)

من بر اساس داده‌های تاریخی، سه الگوی متفاوت (کوتاه، متوسط و طولانی) را استخراج کردم تا بتوانیم از آن‌ها برای سناریوی ایران استفاده کنیم:

نام جنگ مدت زمان (تقریبی) تخمین تلفات غیرنظامی (میلیون) الگوی شدت (نسبت به سال)
جنگ خلیج فارس (کوتاه) ۱ سال ~۰.۱ تا ۰.۲ بسیار بالا در مدت کوتاه
جنگ عراق (متوسط) ۸ سال ~۰.۵ مداوم و فرسایشی
جنگ ویتنام (طولانی) ۲۰ سال ~۲.۰ بسیار فرسایشی و گسترده

بخش دوم: سناریوهای فرضی برای جنگ با ایران

برای این محاسبات، جمعیت ایران را ۳۴۰ میلیون نفر در نظر می‌گیریم. هدف شما رسیدن به عدد ۳ درصد تلفات غیرنظامی نسبت به کل جمعیت است.
عدد هدف: ۳٪ از ۳۴۰ میلیون = ۱۰.۲ میلیون غیرنظامی کشته شده.

در اینجا ۳ سناریو بر اساس مدت زمان جنگ برای رسیدن به این عدد طراحی شده است:

سناریوی ۱: جنگ بسیار سریع و شدید (Blitzkrieg Style)

در این سناریو، حملات بسیار سنگین، هوایی و با تمرکز بر زیرساخت‌های کلان است.

• مدت زمان: ۲ سال
  • تلفات سالانه مورد نیاز: ۵.۱ میلیون نفر در سال
  • توصیف: این سناریو با جنگ‌های کلاسیک همخوانی ندارد و بیشتر شبیه به یک نابودی گسترده زیرساختی است که در مدت بسیار کوتاهی جمعیت بالا را از بین می‌برد.

سناریوی ۲: جنگ میان‌مدت و فرسایشی (Attrition War)

این سناریو شبیه به جنگ‌های عراق یا افغانستان است که در آن حملات هوایی و درگیری‌های شهری پشت سر هم رخ می‌دهد.

• مدت زمان: ۱۰ سال
  • تلفات سالانه مورد نیاز: ۱.۰۲ میلیون نفر در سال
  • توصیف: این واقع‌بینانه‌ترین سناریو از نظر تاریخی است. در این حالت، جنگ شامل حملات هوایی مداوم، ناامنی در جاده‌ها و فروپاشی سیستم‌های سلامت و غذاست که به مرور زمان تلفات را بالا می‌برد.

سناریوی ۳: جنگ طولانی‌مدت و فرسایشی (Long-term Conflict)

شبیه به جنگ ویتنام یا درگیری‌های بسیار طولانی که در آن کشور به شدت از نظر اقتصادی و اجتماعی فرو می‌پاشد.

• مدت زمان: ۲۰ سال
  • تلفات سالانه مورد نیاز: ۵۱۰ هزار نفر در سال
  • توصیف: در این سناریو، جنگ نه از طریق حملات مستقیم، بلکه از طریق گرسنگی، بیماری‌ها و ناامنی‌های مداوم طولانی‌مدت منجر به رسیدن به رقم ۳ درصد جمعیت می‌شود.

بخش سوم: تحلیل محل وقوع تلفات (پایتخت‌ها یا مناطق دیگر؟)

در پاسخ به سوال شما که «آیا این کشتگان معمولاً در پایتخت‌ها بوده‌اند یا خیر؟»، بر اساس تحلیل تاریخ جنگ‌های مدرن، پاسخ به این صورت است:

۱. در شروع جنگ (تمرکز بر پایتخت و مراکز):
در اکثر جنگ‌ها، در فازهای اولیه (حملات هوایی و موشکی)، هدف اصلی پایتخت‌ها (مانند تهران) و شهرهای بزرگ است. هدف از این کار، ضربه زدن به مرکز فرماندهی، مراکز تصمیم‌گیری، زیرساخت‌های انرژی، مخابرات و فرودگاه‌هاست. بنابراین، در سال‌های اول، تمرکز تلفات در شهرهای بزرگ و پایتخت بسیار بالا است.

۲. در طول جنگ (توزیع جغرافیایی):
با گذشت زمان و طولانی شدن جنگ (مانند سناریوهای ۲ و ۳)، مرکز ثقل تلفات از پایتخت به سمت مناطق دیگر تغییر می‌کند:

• مناطق روستایی و کشاورزی: به دلیل تخریب زیرساخت‌های آب و غذا، تلفات در مناطق تولیدکننده بیشتر می‌شود.
  • جبهه‌های درگیری: اگر جنگ به درگیری زمینی تبدیل شود، تلفات در مرزها و مناطق استراتژیک افزایش می‌یابد.
  • تلفات غیرمستقیم: در جنگ‌های طولانی، تلفات ناشی از بیماری و گرسنگی در مناطق دورافتاده و کم‌برخوردار، نسبت به پایتخت‌های مجهز به امکانات، بسیار بیشتر است.

خلاصه پاسخ: در شروع جنگ، پایتخت‌ها هدف اصلی هستند، اما برای رسیدن به آمار بالای ۳ درصد در طولانی‌مدت، تلفات باید در کل جغرافیای کشور (شامل مناطق روستایی و زیرساختی) پخش شود.

حدود ۳ درصد از جمعیت برابر با ۳ تا ورزشگاه آزادی ، با قیشو حساب کنید دیگه .
ولی به نظر شخصی من بد به دل ره ندید، بمیریم شهید شدیم ببریم پیدوز ، روند البته نشون میده …