سایت کدال و مشکلات دانلود از این سایت

سلام دوستان وقت بخیر

کسی اطلاعاتی در مورد سایت کدال داره که چرا بسته است؟ مگه سایت ایرانی نیست و دامنه .ir نداره ، پس چرا باز نمیشه یا حتی PDF که در کارگزاری قرار داده میشه چرا از این سایت دانلود نمیشه؟

پسوند ir و com مهم نیست

اگر سرورهای سایت در خارج از ایران باشه قطع میشه

سلام

خب راه حلی وجود داره برای برسی وضعیت مجمع شرکت ها یا دسترسی به اطلاعات منتشر شده؟

شخصا فعلا هیچ معامله ای در بورس ایران انجام نمیدم و دنبالش نیستم

در این شرایط به شکل دستوری بورس حفظ شده.میترسم فعالیت کنم

عملا من هم فعالیتی ندارم ولی خب سرمایه ام بلاک شده و مسلما باید برسی کنم که اگر بازار باز شد چه کارهایی میتونم انجام بدم ، باز هم متشکر از راهنمایی شما در مورد دامنه ی سایت ها

صبح ها از ساعت 9 اینا تا تقریبا 12 ظهر تست کنید باز میشه سایتش فقط هم روزهای کاری من جمعه امتحان کردم باز نشد

پاسخ

در پاسخ به شما جاداره اشاره کنم که دامنه حکم صرفا مثلا شماره تلفنی روداره که مهم نیست حتی اگه ۰۹۱۲ باشه ، میتونی ترابردش کنی برفرض رو ایرانسل!:warning: در نتیجه دامنه .ir به طور قطع صرفا بیانگر اینکه اون وبسایتی که داریم واردش میشم معتبر باشه یا داخل ایران میزبانی شده باشه و روی بستر دیتا سنتر های داخلی باشه! و ممکنه خیلی زیبا درحال استفاده از سرویس های هتزنر المان باشه! که اگه پهنا باند ورودیو خروجی ا خارج کشور بسته بشه به طور قطع اون وبسایت هم بالا نمیاد!:white_check_mark:
[1]

پ.ن: *** این صرفا یه راهنمایی فنی هستش و علت عدم نمایش محتوای سایت مدنظر شما ممکن هرچیزی باشه! * **

:iran:

1. پانوشت‌ها ↩︎

مدال جویندهرچطوری میده؟

مدال جوینده چطوری میده ؟ برام سواله