تذکر مهم: خارج از موضوع تاپیک صحبت نکنید

خوب الان میگی چیکار کنم تو انگار نخوندی من چی نوشتم؟ من نوشتم راهنمایی یا تذکر که کار به فحاشی کشیده نشه بجای این حرفا اینترنت پیگیری کن شما که اسم بزرگ داری ایران بروکر

بیخیال باااو… اینا خودشون بهتر از من و تو میدونند چه سیاستی پیاده کنند و کی اجراشون کنند. هدف که تنها فلان تا کاربر فعال داشته باشیم که نیست؟ خودت تعریفت از یه community کامل و به اصطلاح خفن چیه؟ اینا هم دیوانه که نیستن بیان الکی یه فرمی تشکیل بدن؟ همه چی کم کم و به مرور، این همیشه جوابه

بابا اصلا چند بار مگه میشه در مورد سیستمی یا ترید حرف زد همه میگن پراپ اندیکاتور نمیدونم فلان بروکر در صورتی که نت قطعه یکسری بروکر قارچی فعالیت میکنن که نه رگوله دارن نه کسی اسمشونو شنیده دسترسی قطعه و اصرار بر اینه سیستمی تریدرباشیم من حدود 70 روزه سیستمم کار نمیده فعال سازی ویندوز و آنتی ویروس میخواد ولی نمیشه و فقط آخر هفته ها جمعه یکم بکتست میکنم حالا ادمین هی میگه بیا با علیرضا امامی نژاد بشین سیستمی در مورد کد سورس حرف بزن محیط باید پویا باشه تو هم خودت اذیت نکن ادمین اگه بخوان عالی باشن گوش میدن نخوان مثل بقیه طرح و بازی و چیز های ایرانی به فراموشی سپرده میشن همین طرح بنر بالای کامیونیتی من دادم بعد حالا کو کسی که بیشتر میدون بده برای بهتر شدن خودش

1 لایک کرده

میتونی از سایت سافت۹۸ اکتیو ویندوز مورد نظرتو دانلود کنی و راحت بدون نیاز به نت بین الملل اکتیوش کنی

1 لایک کرده

اول اگه ترامپ خراب نکنه کار تمومه دوم یه آپدیت ویندوز اومده دیگه آپديت از کار میندازه بدون اینکه امنیت سیستم بره زیر سوال فعلا که ما هم چنان ایستاده ایم چون

1 لایک کرده