من حساب وینگوم بستن چیکار کنم

سر این داستانا خیلی اذیت میکنن مردمو

چون نمیتونه سود معاملات پر ریسک بده کلا میزنه از بیخ قطع میکنه

از یه بروکر b book انتظار دیگه ای هم نمیره

دیگه وضع چیه دادن چندتا از این دخترای بلاگر اینستا تبلیغشونو میکنن :joy::joy:

1 لایک کرده

برای منم این اتفاق افتاده تو بروکر ToraFX نه پیامی میشه داد نه هیچی یه ایمیل داره که هر وقت دلشون بخواد جواب میدن واقعا اذیت میکنن حسابمو با 3000 دلار بستن اصلا هم جواب نمیدن میگن معاملات اولترا اسکلپینگ داشتین

یعنی اصل سرمایه رو هم نمیدن ؟؟

من حتی ایمیل زدم که اقا باشه اصلا میگی تخلف ( در صورتی که تخلف نیست ) هر چی معامله بوده که شما تخلف شناسایی میکنی پروفیتی داشته از حسابم کم کن بزار دپوزیتمو بردارم… اصلا جواب نمیدن …

دقیقاا چکار کردی خب چطوری ترید کردی

درود. خیلی ممنون از اطلاع رسانیت. من امروز میخواستم بررسی کنم و تبت نام هم کردم میخواستم برم سمت این بروکر الان که شما نوشتی اینو منصرف شدم.مگه پراپه که حساب رو ببندن و جوابم ندن. امیدوارم مشکلت حل بشه.

اگر تخلف هم شده‌باشه باید اخطار بدن نهایت معاملاتی تخلف داشته رو کسر کنن. واقعا از این شرایط سو استفاده نکن بروکرا. ما به اندازه کافی تحت فشار هستیم

دوستان میتونید وارد حسابتون در بروکر وینگو بشید؟

هم سایت برام باز نمیشه هم متاتریدر

سلام، وقت بخیر
بابت اختلالی که در دسترسی به سایت و متاتریدر داشتید عذرخواهی می‌کنیم.

در روزهای شنبه و یکشنبه به‌دلیل انجام به‌روزرسانی و آپدیت زیرساخت، دسترسی برخی کاربران ممکن بود با اختلال یا قطعی موقت همراه باشه.

در حال حاضر سرویس‌ها در دسترس هستن و می‌تونید مجدد ورود رو بررسی کنید. در صورت ادامه مشکل، لطفاً از طریق مدیر حساب اطلاع بدید تا دقیق‌تر پیگیری بشه.

حسین عزیز
سلام و وقت بخیر

قبل از هر راهنمایی به شما عزیزان، لازم میدونم رعایت احترام به بانوان عزیز کشورمون رو در اولیت داشته باشین که در این شرایط، زحمت این عزیزان رو بر مبنای بی احترامی، زیر سوال نبریم!!
هر بروکری در که شما در آن فعالیت میکنین، دارای یک سری قوانین و مقررات هست که بر اساس آن شما میتوانید به معاملات خودتون بپردازید و این مورد رو شما زمانی که در بروکر احراز هویت و یا ثبت نام میکنین، می پذیرید.
درک میکنیم که عدم مطالعه دقیق این موارد توسط شما، باعث بروز سوتفاهم هایی برای شما شده و بروکر طبق این قوانین، اعلام میکنه به منظور عدم سواستفاده در جهت ارایه خدمات مطلوب به همه مشتریانش، این حق رو محفوظ داره که طبق قوانین از قبل اعلام شده، عمل بکنه.

موفق و پیروز باشید

1 لایک کرده

سلام و وقت بخیر
محد عزیز

این امکان، یعنی واریز اتوماتیک در حال حاضر از طریق درگاه های بین المللی فعال هست، گرچه ریسک بلوکه شدن پول شما بدلیل با توجه به محدودیت های اعلام شده توسط درگاه های پرداخت بین المللی و واسطه های انجام واریز بر روی صرافی های ایرانی، ولت های با مبدا ایران و سایر موارد تحریمی برای ایرانیان عزیز، بر عهده شماست.

تیم پشتیبانی وینگو مارکتس بدلیل جلوگیری از بلوکه شدن پول های شما عزیزان و به منظور تسهیل شرایط، مسیرهای جایگزین رو برای شما طراحی و ارایه کرده اند.

“ممنون از توجه شما”

1 لایک کرده

می توانید بگویید چرا؟ مگر برای بروکر سود یا زیان کاربر تفاوتی دارد؟ بروکر مگر از طریق کمیسیون نباید درامد داشته باشد؟

1 لایک کرده

واسه اینکه بروکر هایی که به ما‌خدمات میدن B-book هستن و این قانون معامله زیر یک دقیقه و اینا فکر نکنم توی بروکری که مجوزهای رسمی داره وجود داشته باشه ، حالا این رو در نظر بگیر میگیم اشکالی نداره تو خوب باش b-book بمون

ولی من میگم وینگو خیلی ها میگن اصل سرمایه رو مسدود میکنه ،

فرهاد جان
با توجه به اینکه معاملات مشتریان ما مستقیماً به Liquidity Provider اعمال می‌گردد. قوانین مربوط به حداقل زمان نگهداری معامله نیز مستقیماً از طرف LP اعمال می‌شود و اعمال این قوانین دلایل متعددی دارد که دو تا از مهم‌ترین آنها این است که اولا زمانی که یک معامله در کمتر از 30 ثانیه بسته می‌شود، فرایند ارسال و تأیید سفارش از طریق چند واسطه هنوز کامل نشده است و در نتیجه سود و زیان واقع در پلتفرم مشتری با آنچه که در LP وجود دارد متفاوت است. علت دوم مقابله با تخلفاتی همچون Arbitrage و Latency Trading میباشد که معمولا این تخلفات در معاملاتی که زمان خیلی کوتاهی باز هستند خودشان را نشان میدهند.

1 لایک کرده

این جواب شما کاملا‌منطقی و قانع کننده بود

این که اصل سرمایه مسدود میشه دلیلش چیه ؟

1 لایک کرده

درود وقت بخیر
حسین عزیز

مسدود شدن یا محدود شدن اصل سرمایه معمولاً به شرایط خاص حساب، نوع طرح یا قوانین مربوط به همان سرویس بستگی داره و بدون بررسی جزئیات حساب نمی‌شه نظر قطعی داد.

برای دریافت توضیح دقیق و متناسب با وضعیت حساب خودتون، پیشنهاد می‌کنیم از طریق مدیر حساب پیگیری کنید تا قوانین و شرایط مربوطه کامل براتون توضیح داده بشه:
https://ir.chat.wingomarkets.com

من حسابی ندارم که بخواد بسته بشه خواستم‌ مطمعن بشم که اگه واریز‌کنم دلیل مسدود شدن حساب چیه ، در کل اصل سرمایه نباید مسدود بشه به هر دلیلی باشه

3 لایک کرده

الان توی همین ایران بروکر توی قسمت بررسی بروکر ، نظرات کاربران :

من 1860دلار کلاهبرداری شده هیچ کس جواب گو نیست نه مدیر حساب نه ایمیل کلاهبرداری

ممنون پاسخ شما منطقی ولی چرا کل حساب مسدود و اصل سرمایه مسدود می شود به هر حال کاربران قبل از سرمایه گذاری باید دقیقا قوانین را شفاف بدانند حتی همین مورد زیر 30 ثانیه ممکن است

1 لایک کرده

فکر کنم دنبال بهانه هستن اصلا سرمایه رو ندن یجوری اش رو با جاش بخورن :joy:

خب مگه از همون اول شرایط و قوانین بروکر رو نخوندی؟