نرخ شکست هاتو بالا ببر
چه پزیشن های تمیزی!
۱ـتایم فریم ۴ ساعته ترید کن ۲ـ معاملات با حجم کم و حدضرر کوچک بعبارتی باید با حجمی وارد معامله بشی که دچار ترس و استرس نشی ۳ـ اهرم ۲۰۰و کمتر ۴ـ واز همه مهمتر قبل از ورود به معامله باید اول جای حد ضررت معلوم کنی اگه نتونستی وارد معامله نشو
درود
معمولا قیمت مسیر a تا b را یک ضرب طی نمیکنه.
پس بهتره تیکه تیکه اون مسیر را با قیمت همراهی کنید.
یعنی وقتی رسید به اولین مقاومت مهم( swing point)، بیای بیرون و دوباره یجا برای ورود پیدا کنی. چون ممکنه قیمت بعد برخورد به آن مقاومت سریع برگرده سمت استاپ شما یا بره تو رنج و از سودت کم بشه و کلی زمان از دست بدی ( مخصوصا در اسکالپ).
مثل این مورد.
( ضمنا من در حال بررسی این بروکرم (ترندو) واسه همین پول زیادی اصلا رو نکردم وگرنه سود ما این نیست!)
زمان ورود و خروج از پوزیشن ،از خودت بپرس چرا؟؟؟؟
هر چی استراتژیت و چارتت ساده ترباشه موفقیتت بیشتره. به مرور زمان زبون چارت رو یاد میگیری. خودت رو وارد سیکل بی پایان یادگرفتن انواع تکنیک ها نکن.
نصیحت کردن رو دوست ندارم نه بشم نه بکنم.
اما پیشنهاد و توصیه دوستانه: از یک ستاپ معاملاتی 1000 بار بکتست بگیر بعدش نتیجه رو بازبینی کن
تعداد معاملاتت هر چی کمتر کمتر کمتر سودت بیشتر بیشتر بیشتر.
سلام بر همه تریدر های خستگی ناپذیر
و اما جمله کلیدی من
۱. درسبک انتخابی به دنبال ترید نباش
فقط،به دنبال خوانش مارکت باش
۲ . ترید رو در شخصیت خودت جستجو کن
رضا کارگران دبیر باز نشسته و مدرس Rtm
#صبر #دقت #عمل
تو همه ی تصمیمات زندگیتون بذاریدشون کنار هم موفق میشید.
مثلث ترید
1 ـ پلن معاملاتی (تایم فریم ها ، جهت روند ، ورود ،استاپ ، تارگت ، و نحوه مدیریت معامله)
2 ـ مدیریت ریسک (ریسک ثابت ، ریسک متغیر )
3 ـ روانشناسی (ترس ، طمع)
همه تریدرهای حرفه ای این مثلث رو دارن و اگه یکی از اینها نباشه یا که ضعیف باشه قطعا موفق نخواهید شد
و اینکه دنبال وین ریت های بالا با ریوارد های بالا باهم نباشید چون وجود نداره هرکسی اگه اینو داشت الان از ایلان ماسک پولدارتر بود😂
و اینکه اگه توی اوایل کار هستید بکتست بهترین دوست و استاد شماست
هر چیزی یاد گرفتید ساعت ها بکتستشو بگیردید
هر چیزیو که با منطق خودتون جور در میاد رو باهم ترکیب کنید و بکتستشو بگیرید خودم هنوز تو این مرحله ام
سخت ترین کار به نظرم پیدا کردن یه استاد خوب و اموزش خوبه تو این بازار، یا خیلاشون کلاهبردارن یا اموزش دادن بلد نیستن یا خیلی از حرفه ایا اموزش نمیدن
اکثر دوره هایی که خیلی مشهورن راه رو برامون خیلی سخت میکنن چون تکو توک مطلبی توشون هست که خوب باشه
من خودم هنوز به جای خاصی نرسیدم همینطوری نظرمو گفتم ![]()
مثل یک ربات تو ترید باش و قوانین رو طوری بنویس که هر روز فرصت جبران ضررهای قبلیت رو داشته باشی
تو ایران تریدر هم میشید حتما یه کسب دیگه هم داشته باشید اینجا امکانش هست دو ماه بیکار بشید
اگه ترید آسون بود همه میلیادر بودن قبل ورود به هر کاری با فکرو حساب شده واردش بشو
با درود خدمت همه دوستان.تریدر میخواهید.من هستم.ارزی مثلا ریپل (فعلا که اینترنت برای فارکس و متا مثل تنگه هرمز شده) را انتخاب میکنم .منتظر میمانم.روند میکشم.ساعتها برای تاییدورود میگذرد. و وقتی که مطمئن میشم روند ادامه دارد .وارد معامله میشم.حالا جالبش اینجاست.که حالا که وارد شدم روند معامله برعکس میشود.نمیدونم چه سری در اینکار است.که همانجا که معامله را بستم .جهت معامله معکوس میشود.گاهی وقتها خودم به خود میخندم .که اه چرا اینطوری شد.بارها برایم پیش آمده.البته اینها راکه نوشتم واقعی است صرفا جهت عوض شدن حال دوستان نوشتم که کمتر خودتان را در گیر این اوضاع بکنید.بقولی همینه که هست.کاریش نمیشه کرد.
![]()
دنبال اسامی ساختارها نباشید همه ی سبک ها یک چیز رو میگن با اسامی مختلف. مهم اینه که مفهوم رو درک کنید.
از کسی ترید یاد بگیر که بهت استیتمنت ارائه بده:)
قرارنیست با یه پوزیشن پولدار شی.(بیشتر از یک درصد تو هر پوزیشن ریسک نکن.).روزانه بیشتر از ۵ترید انجام نده.(۵تا تیر داری که باید واسه شکاری که اطمینان بیشتری داری که به هدف میخوره خرج کنی)
همه نصیحت ها را بنویس و هزار بار از روش بخون
همه عالی هستن
من میگم صبر و صبر و باز هم صبر
شاید عجیب باشه اما ![]()
تریدر همیشه با خودش فکر میکنه ، اون هست که سود میکنه زمانی که معامله حد سود میخوره و زمانی که حد زیان میخوره اصولا دنبال مقصر دیگه ای هست مثل بازار، بازار ساز، خبر ، یا …
من یادگرفتم واقعیت برعکسه…
سود یه هدیه هست که بازار به ما میده
ولی زیان 100% از سمت ماست…
شاید بشه اینطور گفت که شما برای گرفتن سود در بازار هیچ اراده ای ندارید… تحلیلی انجام میدید طبق تحلیل و ستاپ ورود میکنید و امیدوارید که معامله به تارگت بخوره قبل از رسیدن به حد زیان… شما در گرفتن سود هیچکاره اید…
اما در زیان… (منظور حد زیان منطقی استراتژی نیست چون اون ضرر نیست بلکه هزینه های جاری این شغل محسوب میشه) زیان ها به اعداد منفی خارج از عرف گفته میشه که 100% بر عهده تریدر هست.
تحلیل کردید بازار صعودی هست، در یک معامله وارد میشید و 1% ریسک میکنید = حد زیان میخوره… هیچ مشکلی نیست شما هزینه فعالیت در این بیزینس رو پرداختید…
حالا شرایطی کمی متفاوت
تحلیل کردید بازار صعودی هست، در یک معامله وارد میشید و 3% ریسک میکنید چرا چون فکر میکنید این معامله فرق داره و به اون ایمان دارید = حد زیان میخوره… دیگه اینجا هزینه فعالیت نیست… شما 2% اضافه زیان کردید که 100% مقصر خودتونید…
تحلیل کردید بازار صعودی هست، در یک معامله فروش وارد میشید و 1% ریسک میکنید چرا چون یک واگرایی دیدید و انتظار دارید قیمت برگرده… = حد زیان میخوره… اینجا هم هزینه فعالیت نیست… شما 1% زیان کردید چون خلاف روند معامله کردید…
تحلیل کردید بازار صعودی هست، در یک معامله وارد میشید و 1% ریسک میکنید قیمت کمی نوسان میکند ، شما حد زیانتون رو کمی بزرگ میکنید و باز هم حد زیانتون میخوره 1.5% اینجا هم هزینه فعالیت نیست… شما 0.5% زیان کردید چون به حد زیانتون پایبند نبودید و خوب فرض کنید این کار رو 4 بار تکرار کنید میشه 2%
و…
تریدر باید فقط روی این تمرکز کنه که زیان هاش رو کنترل کنه (حد ضرر نه - زیان رو) بازار خودش کارش رو میکنه و حساب به آرامی و جذابی رشد میکنه….
یادبگیر زیان هات رو محدود کنی ، و به سخاوتمندی بازار برای دادن سود بهت اعتمادکن همین….