5 تا بروکر معتبر پیشنهاد بدید
بروکرهایی که به ما ایرانی ها خدمات میدن نه معتبر هستند و نه نامعتبر
اگر رگوله خوب داشته باشن مخصوص شرکت اصلی هست و شعبه های آفشور اعتبار آبدوغ خیاری جزایر دارن
برای انتخاب بروکر:
۱.مشخص کنید روی چه چیزی ترید میکنید(برای انتخاب بروکری که چارت تمیزتر و هزینه معاملاتی کمتر داره)
۲.قوانین بروکر مدنظر رو مطالعه کنید(اکثر نارضایتی کاربران از بی اطلاعی از قوانین هست)
لطفا راهنمایی بفرمایید مبتدی هستم
مخلصیم . عزیز داخل موضوعات تاپیک های مخصوص بروکر زیاده مطالعه کنید و داخل سایت ایران بروکر هم میتونید بروکر های مختلف و نظرات کاربران رو ببینید و بسته به نیازتون انتخاب کنید
اگر واریز و برداشت ریالی واستون مهم ویتاورس پیشنهاد میدم
آره یه بروکر ورشکسته
امارکتس کار میکردم
۱۰۰۰ تایی رو یکسال توی کیف پول گذاشتم و دست نزدم هیچ اتفاقی واسش نیوفتاد و گفتم شاید ازش کمسسیون بگیرن یا برم ببینم پوله نیست دیدم نه سرجاش بود ولی نباید پول رو توی حساب معامله نگه داری اگه حساب معامله باشه و بیشتر از یکماه کار نکرده باشه ازش کمیسیون کسر میشه یا شاید از بین بره و اگه پول توی حساب معامله کمتر از ۱ دلار بشه بعد یکماه کار نکرده باشه حساب بسته میشه و اون پول میره تو حساب شرکت
برای نگه داری پول کیف پول گزینه مناسبیه نه حساب معامله
ویتاورس کسی نمیره که!! چجوری کار میکنی؟ با اون پراپ بیخودی که زده طرف!!!
و… کلی بروکر دیگه!!!
اینارو چرا چک نمیکنی کار نمیکنی؟؟؟
بروکر ایرانی ویتاورس هستم بروکر خارجی با نیکس کار میکنم . نیکس یک سر و گردن از همه بروکرها بالاتر است
دمتگرم اولین باره اسمشو میشنوم چک کردم دردم رگوله استرالیا داره ولی فکر نمیکنم که از پلتفرم اصلیش به ایران خدمات بده از طریف افشور احتمالا خدمات رسانی میکنه به ایران
چک کردم انگاری خدمات نمیده قدیم کار میکردی؟ یا مگر کشور دیگه ای باشی
شما باید خودتون تحقیق بکنین در این مورد ولی خب
به واسطه تجربه شخصی بخوام بگم راحت ترین بروکری نتا الان باهاش کار کردم و همچنان هم دارم کار میکنم
از نظر واریز و برداشت و در عین قطعی اینترنت پشتیبانیش پاسخگو بود و سعی در بهبود روند کاری داشت
الپاری هستش حالا با نوعی که من ترید میکنم که باقی بروکرا شاید کلا معامله رو ببندن
درود یکی از دوستانم تو بروکر استخدام است . همه چی اکی هست نگران نباشید
الان با مبالغ بالا کار میکنیم
https://cp.neex.com/register/index?invitationCode=XZZNXJ5S لینک جهت ثبت نام