چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

پایبندی به استراتژی و رعایت مدیریت سرمایه جزو مهم ترین و حیاتی ترین هاست افرین که رعایت میکنید

حلالتون ایشالا بزودی بگید ک پاسش کردید

movafagh bashid :smiling_face_with_three_hearts:

اینم از اول هفته تا ریوارد 4 رفت و بخاطر خبر بستم

انشاالله از فردا با ریسک معمول شروع میکنم یا پاس میشه یا فیلد میشه

داداش یه توضیحی میدی جریان اینا چیه؟ بالانس چرا ۱ دلاره؟؟!

1 dolar nistaaa

vasat oon paiino bebin

zade

9437.34

اینم از این

نکته آموزنده برای بازار مهم نیست شما چه تارگتی دارید

این هفته یک پلن 2.5 کا میخرم که روش ترید کنم در این اکانت برام سود یا ضرر مهم نخواهد بود و فقط باید روش 35 ریوارد بگیرم گرفتم مستقیم میریم رو اکانت 50 کا

از اونجایی که درمورد مسیر پاس کردن اکانت ها تاپیک ساختی اینجوری نتیجه میگیرم که میخای باز خورد بگیری و برای همین نظرمو میگم:
استراتژیت رو استراتژی خوبی نمیبینم, چون وین ریت پایین و ریوارد بالا داره. به نظر من این نوع استراتژی اگر در بلند مدت سود ده هم باشه, بدرد پراپ نمیخوره. قوانین پراپ جوریه که وین ریت بالاتر رو به ریوارد های بزرگ ترجیح میدن. بنظرم روی وین ریت استراتژیت حتی به قیمت کاهش ریوارد متوسط کار کن.
اگر هم اصرار داری که همین مدل استراتژی (وین ریت پایین ریوارد بالا) رو ادامه بدی. پیشنهاد میکنم ریسک ثابت به ازای هر ترید رو کاهش بدی که اون به اصطلاح لبه استراتژیت بتونه خودش رو نشون بده

موفق باشی :heart:

درود بر شما
وقت شما بخیر و شادی
مهدی عزیز، مهم تر از هر چیزی اینه که روحیه ی قوی و استمرار بالایی داری و از اونجایی که فکر کنم از ابتدا در این تاپیک حضور داشتم دیدم که از حرف های مخالف هم دلسرد نمیشی!!! و این خیلی شاخصه مهمی هست برای کسی که در بازارهای مالی کار می کنه که البته برای زندگی موفق داشتن!!
من یه پیشنهاد دارم البته فقط به دید پیشنهاد ببین و در راستای فرمایش آقای @AZarFx :

توی این دو روز که بازار تعطیله هفته گذشته رو دوباره بک تست بگیر مو به مو طبق استراتژیت و نتایج رو دقیق بررسی کن
سعی کن Edge استراتژیت رو پیدا کنی و این خیلی مهمه چون دیدم شما به استراتژیت پایبندی فقط نیاز هست لبه معاملاتی رو به خوبی پیدا کنی.
همونطوری که ایشون هم فرمودند: شاید نیاز باشه به یه تی پی ثابت برسی مثلا به ریوارد 3یا 4 ثابت و از اونجا به بعد اگه استراتژیت قابلیت بالاتری داره رو با ریسک فری بری جلو یا دنبال کردن استاپ
و پیشنهاد دیگه اینه که صبوری بیشتری در پاس کردن داشته باشی در واقع منظورم اینه حجم رو خیلی بیار پایین تا جایی که یه بافر سود بسازی و بعد از اون بافر شروع کنی خرج کردن ریسک این روشی هست که در اکثر هج فاندها و موسسات مالی استفاده میشه!
بهرحال امیدوارم پرسود و پیروز باشی!

درس بازار و پراپ به ما

سودتو بگیر و برو پی زندگیت

نقطه ورود های به این زیبایی و حیف

و امید که بازار همیشه بوده و هست ما زمان داریم برای یادگیری و استفاده درست

داداش ببخشید ولی پول اکانت هارو از کجا میاری؟

ماشالا اقا مهدی برو درسته :clap:

مرسی که سوال منو پرسیدی :grin:

والا ادم پاره میشه تو این گرونی چجوریه که راحت ۱۰ کا فیل میشه بعد میخواد بره رو ۵۰ کا😂

:rofl: والا مگه 5 کا و 10 کا چشونه

خدا خودش می‌رسونه

نه جدی اخه 50 کا گرونه

خب من تا قبل این جنگ سودده بودم :joy: تونستم بخرم

ایشالا از این به بعدم پر سود باشی 100 کا بخری