اشتباهی چیه من خودم با یک دستگاه ترید میکردم زده 3تا دستگاه
تو گروه پرنوا و پراپ چک برو بگو اینجا که نماینده جواب نداد
چرا جواب مردم و نمیدین ؟ الکی چرا رد میکنید
بابا اینا از اولم ادرس دست و حسابی شماره درست حسابی نداشتن با سره کار بودیم کلا
@proop.co ببخشید جواب نمیدین چرا ؟ شفاف سازی انجام نمیدین ؟
@iranbroker-support2 به اکانت پراپکو بگین راجب این موضوع شفاف سازی انجام بده لطفا
سلام دوست عزیز
از ایشان دعوت خواهد شد.
منظور دوستمون اینه رابین سود خوبه که آدرس داره دوستان.
روش نمیشد مستقیم بگه.
جالبیش اینه آدرس و اینا گذاشته تو سایت ولی تو قوانین نوشته تو هیچ کدوم از مراحل حق شکایت و پیگیری نداری!!!
پس آدرس و ثبت شرکت و اینا واسه بزک کردن ویترینه؟؟؟
بسم االه الرحمن الرحیم ![]()
فازت چیه ناموساا ؟
به تو چه اصلا تو چرا جوش میاری ؟ پراپکو مگه نماینده نداره ؟ چرا شفاف سازی نمیکنه ؟ تو رو فرستادن جلو دهنه مردم و بگیرید ؟
خوبه جالبه این حجم از اطلاعات از قانون شرکت ها که کاربراش هم نمیرن بخونن کاملا مشخص میکنه سیاه لشکری
بزار بغل هم قانونا رو میخوایی بیایی لاپوشی شرکتی و کنی که حقوق میگیری قاطی نکنی ضایع شه یه وقت عینه سری پیشت
منظور من که نبود منظورم من حقیقتی بود که پراپکو شفاف سازی نمیکنه راجب ادرس الکی داخل سایتش
ولی اینکه شما اینجوری اتیشی شدی و اینجوری برداشت کردی کافر همه رو کیش خود پندارد
والا من تاحالا از هیچ شرکتی دفاع نکردم و از پروفایل و پیام هایی هم گذاشتم همه می تونن ببینن.
ولی با یه بررسی ساده پروفایل کسایی که اومدن ازین موضوع کره بگیرن مشخص میشه از طرف کدوم شرکت هستن.![]()
اصلا شما نیازی به دفاع کردن نداری که
شمارو اوردن اینجا بیای فقط برای اینکه از رابین سود بد بگی ![]()
ماشاالله خوب هم داری کار میکنی
معلومه زندگی و معیشتت به مشکل خورده که نونت تو تخریب این و اون هستش ![]()
چرت و پرت میگه داداش ولش کن اینو
خود درگیری داره
یه تاپیک زده پشت هم داره برای خودش اراجیف میبافه
بعد کسی جوابشو هم نمیده نوشته نویسنده های رابین کم شدن ![]()
منتظریم وقتی نماینده شرکت راه میدن در این محیط تبلیغات کنه موظف هستین مجبورشون کنید شفاف سازی انجام بدین منتظریم
سلام دوستان
در خصوص موضوع مطرحشده، از طرف پشتیبانی ایران بروکر با نماینده پراپکو در کامیونیتی ارتباط گرفته شد و از ایشان دعوت شد تا در صورت تمایل، توضیحات و پاسخ رسمی مجموعه را در همین گفتگو با کاربران به اشتراک بگذارند.
پیگیری و فراهم کردن امکان پاسخگویی از سمت ایران بروکر انجام شده است و ادامه حضور در گفتگو و ارائه توضیحات، در صورت تمایل، بر عهده خود مجموعه خواهد بود.
هدف از این پیگیری، ایجاد فضایی شفاف برای انتقال دغدغههای کاربران و فراهم کردن امکان پاسخگویی مستقیم مجموعههاست.
یعنی چی در صورت تمایل ؟
اگر شما اینجا بهشون نماینده دادین موظف هستین مجبورشون کنید بیاد پاسخگو باشه شفاف سازی کنه وگرنه اسکم اعلام کنید
در صورت تمااااایل خنده دارررره