گوگل (Google) برای شما باز شده؟

مخابرات که هنوز خوابه و شت ترین بوده تو ارومیه

باز شدنش چه فایده داره وقتی سایت ها کار نکنه :man_facepalming:
شما فکرشو بکن google translate هم بسته اس :joy:

اره دقیقا. فقط میتونی سرچ کنی و هیچ چی باز نمیشه

من امروز تونستم ایمیلم رو چک کنم وحساب ایکس چیف که از قبل داشتم رو هم اوکی کنم چون برای آپدیت رمز عبور کد به ایمیلم میفرستادن نمیشد

با نت مخابرات

وی پ N خریدی یا ایمیلت ردیف شده باز میشه ؟

نه خودش اوکی شد امروز باز میشه

ولی فقط متن ایمیل ها رو میتونم چک کنم حتی آیکن های سایت هم دانلود نمیشه

جی‌میل یه بار وصله، ۱۰ بار قطع

با درود بر همه هم میهنان عزیزم.میخواستم بدانم الان اینترنت ما بهتره یا چین و کره.پوسیدم از بس اخبار خوندم یا فیلم دیدم.هر سایتی که کار دارم قطعه.گاهی اوقات حتی پورتال سازمانی مثلا آب یا برق و غیره هم قطعه.آیا بستن تنگه هرمز نسبت مستقیم دارد به تنگه اینترنت یا معکوس.یا اینکه اینترنت هنوز زیر رادیکال گیر کرده.انگار خل شدم.با سپاس و شب بخیر :rofl: :rofl: :rofl:

گوگل میت و گوگل ترنسلیت امروز برای من باز شد
نت مخابرات

::police_car_light:: وضعیت بحرانی اینترنت در ایران؛ رتبه ۹۸ در میان ۱۰۰ کشور جهان!
::chart_decreasing:: تازه‌ترین گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران از وضعیت اینترنت ایران (زمستان ۱۴۰۴)، تصویر بسیار نگران‌کننده‌ای را نشان می‌دهد. بر اساس این گزارش، اینترنت کشور را می‌توان با سه کلمه «کُند (رتبه ۹۲)»، «پراختلال (رتبه ۹۶)» و «محدود (رتبه ۹۸)» توصیف کرد.
::bar_chart:: آمارهای کلیدی و نگران‌کننده:::small_blue_diamond:: سرعت پایین: میانگین پهنای باند در ایران تنها ۵.۴ مگابیت‌برثانیه است، در حالی که میانگین آسیا به ۱۳ مگابیت‌برثانیه می‌رسد.

::small_blue_diamond:: اختلالات شدید: شاخص تأخیر (Latency) بسیار بالاست و تنها ۳ درصد از وب‌سایت‌های پرکاربرد برای کاربران ایرانی در وضعیت مطلوب و پایدار قرار دارند.

::small_blue_diamond:: فیلترینگ گسترده: با مسدود بودن ۳۹ درصد از دامنه‌ها، اینترنت ایران از نظر میزان سانسور پس از چین و میانمار در انتهای جدول قرار دارد.

منبع:
:©️:زومیت

بعضی از دوستان نوشته بودن جیمیل رو باید تو خود گوگل بالا بیاری تا کار کنه یعنی اپیکیشن فعلا کار نمیکنه ولی از تو سایتش میتونی استفاده کنی و پیام برات میاد