سایت ایران ریبیت
سلام دوستان بروکروینگو چطوره کسی باهاش کار کرده تا الان،۱/۲/۴۰۵
پیشنهاد نمیشه…
بروکر های بهتریم هستند که با نت ملی کار میکنن معتبر تر هم هستند.
دوستان و اساتید بزرگوار سلام و عرض ادب
ایا سایت یا گروهی هست اخبار اقتصادی جهان و مانند فارکس فکتوری اعلام کنه
درود و ارادت
از تقویم اقتصادی ایران بروکر استفاده کنید :
الان که دسترسی به فارکس فکتوری نداریم برای تحلیل فاندامنتال ،دوستان از چه جایگزینی استفاده می کنن؟
تو همین ایران بروکر بخش اخبار هست، سایت بایتیکل و ایران ریبیت هم دارن، یا میتونی تو اپلیکیشن بله سرچ کنی فارکس فکتوری چندتا کانال هستن هر روز اسکرین شات اخبار همون روز روز و فرداش رو میزارن.
ترندو تو بخش اخبار میزاره تو اپلیکیشنش
عدد اعلام شده اخبار رو همون لحظه نمیزاره
بله می دونم داره،مشکل اینه عدد اعلام شده اخبار رو همون لحظه نمیزاره
چه فایده!(
هی عجب داستان داریم ما؛(
بایتیکل داره و میزاره
دوستان سایتی که در نت ملی بشه تقویم فارکس دید چیه در سایت های ایرانی مثل ایران بروکر و چراغ و غیره زمان اون تقویم نشون میده ولی نتایج اون رو نشان نمیده و نمیتونم بفهمم اون خبر مثبت بوده یا منفی کسی سایتی میشناسه ممنون میشم معرفی کنه
سلام دوستان عزیز الان چندین بروکر با نت ملی به مارکت وصل شدن فقط کسی میدونه چطور میشه اخبار رو دنبال کرد سایت فارکس فکتوری اصلا باز نمیشه
وقت بخیر
بالاتر یکی از دوستان لینک برای اخبار برای خود سایت ایران بروکر و گذاشته میتونی استفاده کنید (چنتا پیام بالاتر)
موفق باشید
اخبار همون لحضه لحاظ نمیکنه اصلا
دوستان سایت قارکس فکتوری فارسی اختلالش برطرف شده . من توی نت ملی از این سایت تایم خبرا رو چک میکنم. گرافیکش تقریبا شبیه سایت اصلیه - البته خبر های مهمشو مقایسه که میکنم با تقویم ایران بروکر، یکم احساس میکنم کم و کاست داره - خودتون بررسی کنید
در این پیج تحلیلهای روزانه جفتارزهای فارکس را منتشر میکنم.
تمرکز اصلی روی بررسی روند بازار، نواحی مهم و فرصتهای معاملاتی است.
اگر به تحلیل تکنیکال و ترید در بازار فارکس علاقه داری، PipHunterدر روبیکا را دنبال کن.